Kedves Ceewyl! Látom te is ilyen segg tudatlan vagy már bocsi. Ide jössz egyből oltasz mikor azt se tudod hogy mi az a MILES STONE HAND. ebben a leosztásban még a 72-s is bejön mivel ha nem nyer akkor is minimum 200$ nyert , ha viszont eldobja baszhatja mert akkor SEMMIT nem nyer,zerintem te se dobod el a 75öt ha 200$ nyersz ugy hogy csak benne vagy a Partiban :))) de igen akkor csak GRATULÁLNI TUDOK, és képzeld nem csak én mentem be szar lappal ilyenkor mindenki bemegy :) .75el bementem sorosodtam nyertem a POTot meg a Miles Stone Bonus-t is. Szóval ha valamit nem tudsz akkor inkább ne is írj nem gondolod? 2. a Fulltilt az egy PokerSite volt :)))
Google.hu és keress rá :)
Hihetetlen...végre jön egy jó, és tapasztalt játékos, örülhetnénk, hátha elmondja nekünk, hogyan kell 2,5K-t nyerni, meg elmagyarázza, hogy milyen promóciók, meg pókeroldalak vannak, erre ilyen senkiházi trollok, mint a cewly, meg TB leoltják:(
Nem is értem...biztos több ideje játszik mint ti, meg jobban tisztában van az ilyen dolgokkal. Tele van alázattal, szorgalommal, tapasztalattal, ti meg a képébe röhögtök!
Biztos nem véletlenül nyerte azt a sok pénzt!!!!!!!!!!!!4444négy
Cewwly! Nekem nincs semmi probléma,de nem kell neked is oltogatni mert "kedves" PA társaid is csinálják ;) Üdv
Bocsi, azt hittem ez az oldal azért van, hogy kérdezhessen az ember. :(
Ha ilyen nagy legény vagy, állj ki egy DoN HU fifty50 sng-re.
Ja, és a nevem helyesen Cewwyl, nem cewly.
Bocsi, azt hittem ez az oldal azért van, hogy kérdezhessen az ember. :(
Ha ilyen nagy legény vagy, állj ki egy DoN HU fifty50 sng-re.
Ja, és a nevem helyesen Cewwyl, nem cewly.