Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > R1per2 poker sessions review

R1per2
Válasz R1per2 kommentjére
2010. febr. 27. 7:00

Hosszú szenvedések árán csak megjavult a szerver és tudtam játszani az éjszaka.
Hoztam a megszokott nullszaldós játékomat, hatalmas fél beülős herocallokkal kifizetve a monstereket.

Bár a kliens mást mutat, ami a pénzt illeti, mert aszerint nyertem valamennyit. Gondolom a HM nem importált be minden nagyobb nyerő leosztást a nagy kuszaságban, úgyhogy az most 1 beülővel torz képet mutat sajnos.
A handek pörgetése miatt ma 15 asztalon folyt a játék a vége felé.

A pohárba hugyálós akciót ma is megismételtem, úgy néz ki rendszert csinálok ebből...

BR: 83bi

R1per2
2010. márc. 1. 0:10

februári zárás

Hónap utolsó játéka ma este. Hétvégén nem voltam itthon, és rezeg a léc racen, hogy ne érjenek be, remélem azért pénteki megagrinddel és a mai játékkal bebiztosítottam a második helyet, ami 5 beülőt hoz majd a márciusi konyhára (nem ide számolom, mert körülményes, sok idő mire kifizetik és nem tartom számon inkább).
Szerver problémák még mindig értek ma is, 3x is újra kellett indítanom a klienst és az asztalokat, mert kidobált.

Mindenesetre jól sikerült ez a körülbelül 1k hand.
Vírusos lett a HM, az AVG nem engedte megnyitni, ezért most töröltem és újra teszem. Viszont a kódom nincs meg, küldtem e-mail supportnak, arra kell várnom, úgyhogy hh-kat és grafikonokat majd csak később tudok mutatni. Összefoglalót ezekkel együtt tervezek a hónapról blog formájában.

BR: 86bi

Februári bevétel: 25,5bi

frissítettem

R1per2
2010. márc. 1. 14:53

Márciusi nyitás

Két mókás leosztás tegnapról:

AT tptk resteal szituációban
Igen, flop 3bet és rosszabb adja

K3s tpbk szintén resteal, turn vbet/call

Játék majd csak holnaptól.

BR: 76bi

Bumbanas
2010. márc. 1. 15:08

Te, Riper2! Mondták már, hogy azért is játszunk cg-et mtt meg s&g helyett, mert bármikor félbe lehet szakítani, kimenni pisálni, aztán folytathatjuk, mintha mi sem történt volna? Erre való a sit out gomb csak meg kell keresned! :)

tentaculata
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. márc. 1. 18:50

Miért nem csinálod azt, hogy visszamész 50re 30-40k erejéig, ahol azért valószínű tudnál jócskán nyerni, és utána vissza 100ra? Ha ott megy akkor sokkal magabiztosabban állnál neki újra 100nak, ami óriási +t jelent minden tekintetben.

R1per2
Válasz tentaculata kommentjére
2010. márc. 1. 20:48

nl50-es beülővel mérve kb. 6-ot buknék a race miatt, és 15-öt a kiesett rakeback+bónusz miatt, egy ilyen visszalépéssel.
Ezen felül még alapból is kétszer annyi beülőt kell nyernem.
Nem éri meg. Nekem ez túl ködös, mint hosszútávú befektetés, inkább játszom nl100-on, és majd fejlődik vele a játékom.

R1per2
2010. márc. 2. 11:03

rakerace

Elég gyorsan megérkezett most az extra 5 beülőm.

BR: 81bi

csirke00
2010. márc. 3. 14:52

szép volt a február, így tovább, lesz jobb is.
vmikor tv? Szólj skype-on, fent vagyok.
GL

R1per2
Válasz csirke00 kommentjére
2010. márc. 3. 23:07

Jól indul a hónap, játszottam este egy keveset.
Van is egy mókás leosztásom. Ellenfél sokat szokott játszani, de szerintem stabil vesztő. Az imidzsem elég jó már ellene :D
44set

BR: 85bi

R1per2
2010. márc. 4. 11:14
Élő ügyfélszolgálat