Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > R1per2 poker sessions review

Polacheck
Válasz R1per2 kommentjére
2010. márc. 4. 11:27

LEgközelebb tedd már bele a címekbe plz, hogy FR vagy SH.

Thx

R1per2
Válasz Polacheck kommentjére
2010. márc. 4. 11:33

Co, btn, blind csatában számít hányan dobták be előttünk a lapokat?
Ha full ring asztalon 6-an ülnek, oda is fr-t írjak?

Polacheck
2010. márc. 4. 11:39

Szerintem alapvetően más típusú játékosok ülnek egy FR asztalon. Egy átlag fr reg sokkal feszesebben játszik, kevés meglepő linet fogunk tőle látni.

Én mindenhová beleírnám/beleírtam anno, de persze a te döntésed.

Zehy
2010. márc. 4. 11:39

Most attól, h fr-en sb-bb csata lesz, az még nem a headsup topikba tartozik.

R1per2
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 4. 11:46

Mert ott a bb a dealer, nem az sb, óriási különbség.
Ami a játékot illeti viszont elviekben ugyanaz: ha az sb stealje 30%, akkor az HU-ban 30% pfr, és úgy játszok ellene, nem?

R1per2
2010. márc. 5. 11:06

rakeback

1+1/4bi rakeback

BR: 86bi

R1per2
2010. márc. 10. 12:00

Elköltöztem, és jó darabig nem volt használható netem (loptam, ami szakadozott). Egyéb elfoglaltságaim is voltak, így hosszabb kihagyást könyvelek el.
Ma kezdtem el újra a játékot, egy szolid szessönnel, gyenge eredménnyel, sok hibával, az alábbiakban:

Napi hiba első partik közül való, ízi bet/fold kisebb méretezéssel.
Kiegészült flush river blockingbet/fold és check/fold között vacilálok, végül olyan jó oddsot adott, hogy a legrosszabb opciót szerint becalloltam.
Borzasztó river játék alapvetően blöff fogó lapom blöffbe fordítottam, pedig semmi értelme nem volt. Riveren is megblöffölheti a színt, ha már pénzt akarok tenni a potba, ne én beteljek.
Kis tpgk bvb 56 sorra kiegészült, amit szemiblöffölhetett, mást nem nagyon reppel, de elhittem neki, lehet rosszul?
88 settel bet/fold river nem tudom eldönteni, túljátszhatott e gyengébb két párt vagy setet. Elhittem neki a flusht.
Thin vbet riveren? meglepően passzív játék ilyen erős overpárral, check behind jobb?

BR: 85,5bi

spiderbond
2010. márc. 10. 12:13

Valamelyik DC-videón (ne is kérdezd pontosan mert nem emlékszem) mondják azt hogy számít.
Mivel akik lapod dobtak azok valószínűleg kis lapokat dobáltak, így matematikailag valószínűbb hogy mögöttünk nagy lapok vannak. Így egy FR game-ben a CO open raise range egy kicsit erősebb kell hogy legyen mint egy 5max CO open raise range.

Romsy
Válasz spiderbond kommentjére
2010. márc. 10. 12:36

Valamelyik DC-videón (ne is kérdezd pontosan mert nem emlékszem) mondják azt hogy számít.
Mivel akik lapod dobtak azok valószínűleg kis lapokat dobáltak, így matematikailag valószínűbb hogy mögöttünk nagy lapok vannak. Így egy FR game-ben a CO open raise range egy kicsit erősebb kell hogy legyen mint egy 5max CO open raise range.

fr-en ATo utg sima dobás, pedig mindkettő nagy lap, kb semmit nem számít. Meg hijackből is nagyon sok Ax openfold, Kx-ből is a legtöbb.

titcar
Válasz spiderbond kommentjére
2010. márc. 10. 13:03

hát ez az indoklás azért 1 kissé sántít :)

Élő ügyfélszolgálat