Rendes1
Válasz Rendes1 kommentjére
2017. ápr. 25. 0:00

Leporoltam egy kicsit az online pókert, 9000 körül be is indult valami! :)

https://www.dropbox.com/s/tfn4cwzaapxvev0/2017-04-24Upswing.jpg?dl=0

Bandesz87
2022. jan. 1. 21:38

:)

Avanindra_Dawedawe
Válasz forexnub kommentjére
2022. febr. 17. 22:39

kicsit sztem túl van lihegve az EV, attól hogy EV felett vagyok ma is buktam az összes coolert kb, és egyáltalán nem érzem úgy hogy upswingem lenne:S

Pont erről írtam pár napja a blogomban:
https://pokerarcok.hu/2022/02/11/az-ev-grafikon-csapdajaban/

novy
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. febr. 18. 0:10

Hűha, ez a bejegyzés tele van hibával... Csak a legfeltűnőbb, hogy 17 KK vs AA szituból, ha csak egyet nyersz meg, akk nem fogsz EV felett futni, ahhoz legalább 4 alkalommal kell "mákolnod". Ezek alapján érdemes lenne picit elmélyedni a témában, hogy megértsd hogyan is működik. Remélem nem bántottalak meg, inkább segíteni szerettem volna.

Avanindra_Dawedawe
Válasz novy kommentjére
2022. febr. 18. 8:50

Hűha, ez a bejegyzés tele van hibával... Csak a legfeltűnőbb, hogy 17 KK vs AA szituból, ha csak egyet nyersz meg, akk nem fogsz EV felett futni, ahhoz legalább 4 alkalommal kell "mákolnod". Ezek alapján érdemes lenne picit elmélyedni a témában, hogy megértsd hogyan is működik. Remélem nem bántottalak meg, inkább segíteni szerettem volna.

Köszi, utána nézek pontosabban az Ev grafikon működésének. Addig inaktiválom a blog poszt hibás példáját.

Avanindra_Dawedawe
Válasz novy kommentjére
2022. febr. 18. 9:11

Van egy kérdésem, és ha butaságot írok nyugodtan írjátok, hogy baromság.

Nemrég elkezdtem egy papírra strigulázni ha mákolok vagy lemákolnak. Ha minimum 200bb a pot akkor bekarikázom. A szabályom még, hogy csak showdown után kerülhet a strigula a papírra. Mákolásnak tekintem ha PL AAt kapok KK ellen és preflop allin megyünk.(mivel már egy ilyen lapütközés is szerencs/balszerencse) Vagy egyéb cooler szitukat.
3-4 cg HU asztal közben még simán tudom strigulázgatni, lehet több asztalnál már gondban lennék.

A kérdésem, hogy ez a módszer nem adhat pontosabb képet az aktuális session mákfaktoráról? Pontosabbat mint az Ev grafikon?

csiga19794
2022. febr. 18. 11:58

Nemrég elkezdtem egy papírra strigulázni ha mákolok vagy lemákolnak. Ha minimum 200bb a pot akkor bekarikázom. A szabályom még, hogy csak showdown után kerülhet a strigula a papírra. Mákolásnak tekintem ha PL AAt kapok KK ellen és preflop allin megyünk.(mivel már egy ilyen lapütközés is szerencs/balszerencse) Vagy egyéb cooler szitukat.
3-4 cg HU asztal közben még simán tudom strigulázgatni, lehet több asztalnál már gondban lennék.

A kérdésem, hogy ez a módszer nem adhat pontosabb képet az aktuális session mákfaktoráról? Pontosabbat mint az Ev grafikon?

De! Pontosabb,mint bármelyik tracker. Nekem is bejött hasonló módszer. Én gyuf.aszálakkal számoltam.

Lefty Gekko
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. febr. 18. 12:14

Én sessiön közben végig éneklek: egyszer mákoltam domdomdom, kétszer mákoltak le domdomdom. Igyekszem mongol torokénekkel csinálni, mert az a rezgés segíti a koncentrációt!!

Avanindra_Dawedawe
Válasz csiga19794 kommentjére
2022. febr. 18. 13:10

De! Pontosabb,mint bármelyik tracker. Nekem is bejött hasonló módszer. Én gyuf.aszálakkal számoltam.

De az Ev grafikonon nem látod ha több coolert cumiztál be. Vagy én nem értek eléggé a note2handhez és valahol ezt is számolgatja?

Avanindra_Dawedawe
Válasz Lefty Gekko kommentjére
2022. febr. 18. 13:11

Én sessiön közben végig éneklek: egyszer mákoltam domdomdom, kétszer mákoltak le domdomdom. Igyekszem mongol torokénekkel csinálni, mert az a rezgés segíti a koncentrációt!!

Kellemes éneklést. Nekem a szomszédok lehet átszolnának, hogy kussoljak.:))

Élő ügyfélszolgálat