Lefty Gekko
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. febr. 18. 13:45

Kellemes éneklést. Nekem a szomszédok lehet átszolnának, hogy kussoljak.:))

Nekem a bnőm szól be, hogy ne számoljam a coolereket, mert csak a fishek csinálják.... Ő mondta...

csiga19794
Válasz Rendes1 kommentjére
2022. febr. 18. 13:56

Ilyenről már hallottam én is, hogy ők csinálják. Nekem egy ismerősöm mondta...

kacsa1st
2022. febr. 18. 14:52

De az Ev grafikonon nem látod ha több coolert cumiztál be. Vagy én nem értek eléggé a note2handhez és valahol ezt is számolgatja?

miért foglalkozol a cooler szitukkal?

természeténél fogva bekerül a stack akármelyik oldalán állsz is a f@sznak. ennél fogva nem ezeken a szitukon keresel, azaz hosszútávon nulla az EV-je. (ill sajnos nem mert van az a qurva rake).

ha meg EV alatt futsz (brutál nagy mintán és olyanokról is van mintád/grafod aki meg durván felette fut) nem vmi huncut fű alatti programázás áldozata vagy simán csak a hole card sharing (botringek) lesz a válasz a jelenségre ;)

olyan spotokkal foglalkozz inkább ahol edged lehet az ellenfelen/mezőnyön.

szerk: remélem nekem is engedélyezett a hozzászólás ebben a topikban mégha nem is nyom sokat a véleményem :D

Avanindra_Dawedawe
Válasz Lefty Gekko kommentjére
2022. febr. 18. 15:54

Nekem a bnőm szól be, hogy ne számoljam a coolereket, mert csak a fishek csinálják.... Ő mondta...

Senki nem állította, hogy nem vagyok fish.:))

Avanindra_Dawedawe
Válasz kacsa1st kommentjére
2022. febr. 18. 16:16

miért foglalkozol a cooler szitukkal?

természeténél fogva bekerül a stack akármelyik oldalán állsz is a f@sznak. ennél fogva nem ezeken a szitukon keresel, azaz hosszútávon nulla az EV-je. (ill sajnos nem mert van az a qurva rake).

ha meg EV alatt futsz (brutál nagy mintán és olyanokról is van mintád/grafod aki meg durván felette fut) nem vmi huncut fű alatti programázás áldozata vagy simán csak a hole card sharing (botringek) lesz a válasz a jelenségre ;)

olyan spotokkal foglalkozz inkább ahol edged lehet az ellenfelen/mezőnyön.

szerk: remélem nekem is engedélyezett a hozzászólás ebben a topikban mégha nem is nyom sokat a véleményem :D

PL nekem tegnap volt egy szar sessionom, egy rakás beülőt buktam. EV grafikon szerint is durván EV alatt voltam, de mégis megnyugtató nekem, hogy nem én voltam a bal**** (AK vs A5 allin szerű cummantások voltak), direkt nem írom a badbeateket, mert régen amikor irkáltam akkor utána ezeken kattogtam, és nem tett jót a játékomnak. De a strigulázás csak egy plusz visszaigazolás nekem. Szóval lehet fishek szokták, és lehet az vagyok én is,de lehet másnak is segítene kevésbé tiltre kerülni ha ezt a faék egyszerű módszert csinálná, akkor már megérte leírni. A többiek meg legfeljebb elkönyvelnek egy kapitális állatnak nevetnek egy jót és kész.

Akit bővebben érdekel az ULR (unlucky-lucky ratio) -ről való eszmefutatásom:
https://pokerarcok.hu/category/mesedelutan/

Sokak szerint annak van igaza aki nagyobb téten játszik, szóval számukra tuti ****ság amit írok (bármi is az) hisz én nem rég kezdtem el 0 ról építgetni a rollom hobbyból. De azért pár millió handet letoltem még az online póker reneszánszában NL200 -on.

Avanindra_Dawedawe
Válasz csiga19794 kommentjére
2022. febr. 18. 16:18

Ilyenről már hallottam én is, hogy ők csinálják. Nekem egy ismerősöm mondta...

Igaza van az öregnek.:o

ewoksamurai
2022. febr. 18. 19:01

Akit bővebben érdekel az ULR (unlucky-lucky ratio) -ről való eszmefutatásom:

XDDDD Szépöcsém, én elolvastam a "KIS POCKET PÁROK (99 ALATT) VERSENYEN:" bejegyzésedet. :DDDDD Én ennyi ostobaságot ilyen rossz helyesírással még sosem olvastam. Gizdalord elbújhat. Minden bötűjét imádtam!!! Így tovább!! Egy állandó olvasód már van.

ewoksamurai
Válasz Rendes1 kommentjére
2022. febr. 18. 19:17

Ááá. Tuti troll a csávó, ilyen igaziból nincs. :DDD

Smasszer
Válasz ewoksamurai kommentjére
2022. febr. 18. 19:35

Ááá. Tuti troll a csávó, ilyen igaziból nincs. :DDD

A póker odds-ot is olvasd el! Kirohadt tőle az összes agysejtem! :)):)):))

Avanindra_Dawedawe
Válasz ewoksamurai kommentjére
2022. febr. 18. 20:13

XDDDD Szépöcsém, én elolvastam a "KIS POCKET PÁROK (99 ALATT) VERSENYEN:" bejegyzésedet. :DDDDD Én ennyi ostobaságot ilyen rossz helyesírással még sosem olvastam. Gizdalord elbújhat. Minden bötűjét imádtam!!! Így tovább!! Egy állandó olvasód már van.

Nem tudok az érveidre reagálni, mert nincsenek.

Élő ügyfélszolgálat