Lefty Gekko
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. febr. 18. 13:45
Kellemes éneklést. Nekem a szomszédok lehet átszolnának, hogy kussoljak.:))
Nekem a bnőm szól be, hogy ne számoljam a coolereket, mert csak a fishek csinálják.... Ő mondta...
csiga19794
Válasz Rendes1 kommentjére
2022. febr. 18. 13:56
Ilyenről már hallottam én is, hogy ők csinálják. Nekem egy ismerősöm mondta...
kacsa1st
2022. febr. 18. 14:52
De az Ev grafikonon nem látod ha több coolert cumiztál be. Vagy én nem értek eléggé a note2handhez és valahol ezt is számolgatja?
miért foglalkozol a cooler szitukkal?
természeténél fogva bekerül a stack akármelyik oldalán állsz is a f@sznak. ennél fogva nem ezeken a szitukon keresel, azaz hosszútávon nulla az EV-je. (ill sajnos nem mert van az a qurva rake).
ha meg EV alatt futsz (brutál nagy mintán és olyanokról is van mintád/grafod aki meg durván felette fut) nem vmi huncut fű alatti programázás áldozata vagy simán csak a hole card sharing (botringek) lesz a válasz a jelenségre ;)
olyan spotokkal foglalkozz inkább ahol edged lehet az ellenfelen/mezőnyön.
szerk: remélem nekem is engedélyezett a hozzászólás ebben a topikban mégha nem is nyom sokat a véleményem :D
Avanindra_Dawedawe
Válasz Lefty Gekko kommentjére
2022. febr. 18. 15:54
Nekem a bnőm szól be, hogy ne számoljam a coolereket, mert csak a fishek csinálják.... Ő mondta...
Senki nem állította, hogy nem vagyok fish.:))
Avanindra_Dawedawe
Válasz kacsa1st kommentjére
2022. febr. 18. 16:16
miért foglalkozol a cooler szitukkal?
természeténél fogva bekerül a stack akármelyik oldalán állsz is a f@sznak. ennél fogva nem ezeken a szitukon keresel, azaz hosszútávon nulla az EV-je. (ill sajnos nem mert van az a qurva rake).
ha meg EV alatt futsz (brutál nagy mintán és olyanokról is van mintád/grafod aki meg durván felette fut) nem vmi huncut fű alatti programázás áldozata vagy simán csak a hole card sharing (botringek) lesz a válasz a jelenségre ;)
olyan spotokkal foglalkozz inkább ahol edged lehet az ellenfelen/mezőnyön.
szerk: remélem nekem is engedélyezett a hozzászólás ebben a topikban mégha nem is nyom sokat a véleményem :D
PL nekem tegnap volt egy szar sessionom, egy rakás beülőt buktam. EV grafikon szerint is durván EV alatt voltam, de mégis megnyugtató nekem, hogy nem én voltam a bal**** (AK vs A5 allin szerű cummantások voltak), direkt nem írom a badbeateket, mert régen amikor irkáltam akkor utána ezeken kattogtam, és nem tett jót a játékomnak. De a strigulázás csak egy plusz visszaigazolás nekem. Szóval lehet fishek szokták, és lehet az vagyok én is,de lehet másnak is segítene kevésbé tiltre kerülni ha ezt a faék egyszerű módszert csinálná, akkor már megérte leírni. A többiek meg legfeljebb elkönyvelnek egy kapitális állatnak nevetnek egy jót és kész.
Akit bővebben érdekel az ULR (unlucky-lucky ratio) -ről való eszmefutatásom:
https://pokerarcok.hu/category/mesedelutan/
Sokak szerint annak van igaza aki nagyobb téten játszik, szóval számukra tuti ****ság amit írok (bármi is az) hisz én nem rég kezdtem el 0 ról építgetni a rollom hobbyból. De azért pár millió handet letoltem még az online póker reneszánszában NL200 -on.
ewoksamurai
2022. febr. 18. 19:01
Akit bővebben érdekel az ULR (unlucky-lucky ratio) -ről való eszmefutatásom:
XDDDD Szépöcsém, én elolvastam a "KIS POCKET PÁROK (99 ALATT) VERSENYEN:" bejegyzésedet. :DDDDD Én ennyi ostobaságot ilyen rossz helyesírással még sosem olvastam. Gizdalord elbújhat. Minden bötűjét imádtam!!! Így tovább!! Egy állandó olvasód már van.
ewoksamurai
Válasz Rendes1 kommentjére
2022. febr. 18. 19:17
Ááá. Tuti troll a csávó, ilyen igaziból nincs. :DDD
Smasszer
Válasz ewoksamurai kommentjére
2022. febr. 18. 19:35
Ááá. Tuti troll a csávó, ilyen igaziból nincs. :DDD
A póker odds-ot is olvasd el! Kirohadt tőle az összes agysejtem! :)):)):))
Avanindra_Dawedawe
Válasz ewoksamurai kommentjére
2022. febr. 18. 20:13
XDDDD Szépöcsém, én elolvastam a "KIS POCKET PÁROK (99 ALATT) VERSENYEN:" bejegyzésedet. :DDDDD Én ennyi ostobaságot ilyen rossz helyesírással még sosem olvastam. Gizdalord elbújhat. Minden bötűjét imádtam!!! Így tovább!! Egy állandó olvasód már van.
Nem tudok az érveidre reagálni, mert nincsenek.