A csapatnak drukkolok, de legfőképpen: HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ROPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most egy könnycsep szaladt végig az arcomon (de csak belülről, mert húde kemény gyerek vagyok)
könnycsep
Spirited, Ropi: megkaptam.
Jelentkezés elküldve.
ugylatom errol sajna lecsusztam
Voltam lenn ismerkedni a hellyel. Cash gameztem 200/400-on 4 órát, kegyetlenül nem jött semmi lap, hát igen, ez az élő játék árnyoldala, nincs multitabling. 3 óráig 1 partit sem nyertem, kb. max. 10 floppot néztem. A legjobb lapom egy AQ és KQ volt eddig. Utána sikerült 2 partit megnyernem, így végülis minimális plusszal álltam fel. Nem hittem volna, hogy a színvonal ennyire alacsony élőben... 3órai fold, fold, fold után 30k-ról leépültem 9k-ra, jött egy AKs, arra betoltam az allint és 4(!)-es megadták, szerencsére megnyertem :) Majd egy AQ-val nyertem még egy keveset és eljöttem.
3órai fold, fold, fold után 30k-ról leépültem 9k-ra, jött egy AKs, arra betoltam az allint és 4(!)-es megadták, szerencsére megnyertem :)
Hogy-hogy nem toltottel utana, amikor fogyoban volt a penzed? Mondjuk azt tudom, hogy online is 1/2 stackel jatszol, csak fura, mert en meg B2B-n autoreloadon vagyok...:o
Kedves csapattársak! (want2push, spirited, ropi, dzsairosz)
Mindenkinek rendben van a hétvége? Nem jött közbe senkinek semmi? Mindenki tud jönni?
Óhaj, sóhaj, kérés, kívánság, panasz?
Kedves csapattársak! (want2push, spirited, ropi, dzsairosz)
Mindenkinek rendben van a hétvége? Nem jött közbe senkinek semmi? Mindenki tud jönni?
Óhaj, sóhaj, kérés, kívánság, panasz?