Póker Fórum Archívum > Élő póker > Acapulco Poker-Club Csapatbajnokság 2007. november 17-18.

bojanika
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. nov. 15. 12:56

Nem tudom, hogy ki honnan jön. Arra gondoltam, hogy nálam lehetne találkozni, pizzázunk egyet, dumálunk, s tömegközlekedéssel is cirka 25 perc alatt kint vagyunk. Én meg egy percre lakom a metrótól, tehát könnyen megközelíthető helyen. Gondoljátok át, szívesen látlak benneteket.

bojanika
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 15. 12:59

Nagyon sok jelentkező van, csak a szervezők félnek, hogy induló már nem lesz ilyen sok. A mi helyünk biztos, bár lehet, hogy holnap kiugrok és befizetem a beugrónkat, hogy tutira ne legyen gondunk. Meg akkor szombaton is jobban ráérünk. Hmm?

dzsairosz
2007. nov. 15. 13:10

Nem tudom, hogy ki honnan jön. Arra gondoltam, hogy nálam lehetne találkozni, pizzázunk egyet, dumálunk, s tömegközlekedéssel is cirka 25 perc alatt kint vagyunk. Én meg egy percre lakom a metrótól, tehát könnyen megközelíthető helyen. Gondoljátok át, szívesen látlak benneteket.

Én benne vagyok.

want2push
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. nov. 15. 14:05

Akkor én és dzsairosz biztosan jövünk hozzád. Az időpontot még egyeztessük, de sztem fél 12 és 13 óra között jönnénk.

bojanika
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 15. 14:17

Kettőkor elméletileg kezdődik a verseny, tehát inkább a megadott időtartomány első felét próbáljuk meg belőni. :P

spirited
2007. nov. 15. 15:04

Ok, én benne vagyok, csak ird meg, hogy hova kéne menni, meg esetleg egy telo kontaktot is adhatsz, ha esetleg mégse találnék oda. Egyedüli gond a keléssel lesz, 2 előtti is kelés... brrrr...

buktar
Válasz spirited kommentjére
2007. nov. 15. 15:24

Sok sikert srácok! Várjuk majd a beszámolót.

bojanika
Válasz buktar kommentjére
2007. nov. 15. 16:07

Ok, én benne vagyok, csak ird meg, hogy hova kéne menni, meg esetleg egy telo kontaktot is adhatsz, ha esetleg mégse találnék oda. Egyedüli gond a keléssel lesz, 2 előtti is kelés... brrrr...

Privát ment!

Sok sikert srácok! Várjuk majd a beszámolót.

Köszönjük!
Vmit összehozunk - beszámoló terén is :).

lederman
2007. nov. 15. 16:28

Jaja majd beszámolót! Nagyon szurkolok Nektek srácok! Büszke lennék, ha az Akadémiás csapat nyerne!

kanrich_
Válasz lederman kommentjére
2007. nov. 15. 20:14

Nyerjetek!!!
A nyert pénzt pedig fordítsátok jótékonysági célra ;)

Élő ügyfélszolgálat