Nem tudom, hogy ki honnan jön. Arra gondoltam, hogy nálam lehetne találkozni, pizzázunk egyet, dumálunk, s tömegközlekedéssel is cirka 25 perc alatt kint vagyunk. Én meg egy percre lakom a metrótól, tehát könnyen megközelíthető helyen. Gondoljátok át, szívesen látlak benneteket.
Nagyon sok jelentkező van, csak a szervezők félnek, hogy induló már nem lesz ilyen sok. A mi helyünk biztos, bár lehet, hogy holnap kiugrok és befizetem a beugrónkat, hogy tutira ne legyen gondunk. Meg akkor szombaton is jobban ráérünk. Hmm?
Nem tudom, hogy ki honnan jön. Arra gondoltam, hogy nálam lehetne találkozni, pizzázunk egyet, dumálunk, s tömegközlekedéssel is cirka 25 perc alatt kint vagyunk. Én meg egy percre lakom a metrótól, tehát könnyen megközelíthető helyen. Gondoljátok át, szívesen látlak benneteket.
Kettőkor elméletileg kezdődik a verseny, tehát inkább a megadott időtartomány első felét próbáljuk meg belőni. :P
Sok sikert srácok! Várjuk majd a beszámolót.
Ok, én benne vagyok, csak ird meg, hogy hova kéne menni, meg esetleg egy telo kontaktot is adhatsz, ha esetleg mégse találnék oda. Egyedüli gond a keléssel lesz, 2 előtti is kelés... brrrr...
Sok sikert srácok! Várjuk majd a beszámolót.
Jaja majd beszámolót! Nagyon szurkolok Nektek srácok! Büszke lennék, ha az Akadémiás csapat nyerne!
Nyerjetek!!!
A nyert pénzt pedig fordítsátok jótékonysági célra ;)