Barcalona autóval
Sziasztok!
Tervezem, hogy megyek ki Barcelonaba de mivel irtózok a repüléstől, így inkább autóval mennék ki.
Van e esetleg itt olyan aki szeretne kimenni? de ö is fél a repüléstől, vagy ha pl 4-en mennénk akkor még olcsóbb is az út mint a repülő.
Akit esetleg érdekel az akkor írjon.
Azt nem írtam,hogy augusztus 17-18-an tervezek menni és kb 24-en jönnek/jönnénk vissza
http://pokerdb.thehendonmob.com/festival.php?a=r&n=19372
Nem lehet hogy meg a vonatozassal is jobban jarnal, mintha autoval mesz?
Nem lehet hogy meg a vonatozassal is jobban jarnal, mintha autoval mesz?
min 3 átszállás, es sokkal drágább.
Mi voltunk par eve kocsival Spanyolorszagban (E olaszo, Monaco, Barcelona, Bilbao) es mocskos hosszu az ut.
Mi ilyen nyaralasszeru projectnek terveztuk es nem egyben hajtottuk le a ~2000km-t, de meg igy is nagyon kellemetlen volt mar egy ido utan.
Hazafele pedig meg inkabb, hiaba voltunk tele elmenyekkel.
Nemtudom milyen autod van, de fel kell keszulni ra, hogy ez nem olyan lesz, mintha kimennel Becsbe/Salzburgba/Munchenbe egy lendulettel. Mi fullextras C-s Mercivel voltunk, de egy ido utan mar baromi kenyelmetlen volt.
nekünk Marseille is kényelmetlen volt, főleg visszafelé. Pedig az még közelebb van. 18óra pihenőkkel, de megszenvedtük a végét.
Voltam már san sebastianban ami kb 2300km és egyben toltam le 17 óra volt, szal avval nem lesz probléma
Csak egyszerűen irtózok a repüléstől
135km/h avg-vel nem számítva a pihenőket...kissé kerekítetted ezt a számot,nem?
135km/h avg-vel nem számítva a pihenőket...kissé kerekítetted ezt a számot,nem?