Komolyan ennyire értetlen vagy,hogy ha leírja hogy fél a repüléstől,akkor pont leszarja a + benzint,meg a szívást,meg az időt,ő akkor is szárazföldön szeretne eljutni odáig.
Én is félek, de előtte le kell csavarni fél liter pálinkát, és semmi gond.
Repülni viszonylag ritkán volt alkalmam, de lenyűgöz a repülőgépek ereje. A felszállás a kedvencem. Mondom ezt úgy, hogy rendszeresen nézek Aircrash investigation részeket. :)
Nem tudom miért féltek a repüléstől, az 100% biztonságos. A zuhanás már gázosabb ...
gl!!
Az a baj, hogy ha autóval mész és gáz van, akkor pár sec alatt lezajlás.
Ha a gépen történik valami, sztyuvik lesápadás , csak egy kis légörvénybe kerültünk mondása, közben meg a fél szárny már leszakadás, oKSZigénmaszkok fürtökben lógás , vagy látás, hogy a főpilóta baltával próbálás pilótafülkébe bejutás , és hosszú percek várása becsapódásnak.
Az a baj, hogy ha autóval mész és gáz van, akkor pár sec alatt lezajlás.
Ha a gépen történik valami, sztyuvik lesápadás , csak egy kis légörvénybe kerültünk mondása, közben meg a fél szárny már leszakadás(netán Donyeck fölött repülés), oKSZigénmaszkok fürtökben lógás , vagy látás, hogy a főpilóta baltával próbálás pilótafülkébe bejutás , és hosszú percek várása becsapódásnak.
Csak annyira fosok a repüléstől, hogy 2011-ben mentem volna vegasba és már fent ültem a gépen, mikor bemondták,hogy 5 perc múlva indul a gép és bezárták az ajtót, én abban a pillanatban szóltam, hogy le akarok szállni :D
Nem voltak boldogak az biztos, sokan lekésték a csatlakozást miattam :)
Ez nagyon kemény, Totya! Szemléletes példa volt.