Póker Fórum Archívum > Élő póker > Barcalona autóval

van Gerwen
Válasz zend kommentjére
2016. aug. 11. 19:14

Komolyan ennyire értetlen vagy,hogy ha leírja hogy fél a repüléstől,akkor pont leszarja a + benzint,meg a szívást,meg az időt,ő akkor is szárazföldön szeretne eljutni odáig.

Én is félek, de előtte le kell csavarni fél liter pálinkát, és semmi gond.

crochodil
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. aug. 11. 20:47

Én is félek, de előtte le kell csavarni fél liter pálinkát, és semmi gond.

ez az én receptem is repülési rettegésre. miután becsekkolok, irány a duty free, fél liter jameson + fél liter kóla megvesz, majd kefa arányban tokra teszem és pont mire felszállunk szuper kellemesül vagyok, és már csak a hidratálásra kell figyelni a gépen kapható 3 dekás heinekenekkel..:)

RegGeri
Válasz totya0611 kommentjére
2016. aug. 11. 21:32

Repülni viszonylag ritkán volt alkalmam, de lenyűgöz a repülőgépek ereje. A felszállás a kedvencem. Mondom ezt úgy, hogy rendszeresen nézek Aircrash investigation részeket. :)

qwertibie
2016. aug. 11. 23:05

Nem tudom miért féltek a repüléstől, az 100% biztonságos. A zuhanás már gázosabb ...

Maxxxika
2016. aug. 11. 23:48

gl!!

Maxxxika
Válasz qwertibie kommentjére
2016. aug. 11. 23:58

Az a baj, hogy ha autóval mész és gáz van, akkor pár sec alatt lezajlás.

Ha a gépen történik valami, sztyuvik lesápadás , csak egy kis légörvénybe kerültünk mondása, közben meg a fél szárny már leszakadás, oKSZigénmaszkok fürtökben lógás , vagy látás, hogy a főpilóta baltával próbálás pilótafülkébe bejutás , és hosszú percek várása becsapódásnak.

zend
Válasz Maxxxika kommentjére
2016. aug. 12. 0:20

Az a baj, hogy ha autóval mész és gáz van, akkor pár sec alatt lezajlás.

Ha a gépen történik valami, sztyuvik lesápadás , csak egy kis légörvénybe kerültünk mondása, közben meg a fél szárny már leszakadás(netán Donyeck fölött repülés), oKSZigénmaszkok fürtökben lógás , vagy látás, hogy a főpilóta baltával próbálás pilótafülkébe bejutás , és hosszú percek várása becsapódásnak.

De legalább van időd végignézni életed filmjét,ahogy lepörög előtted.

totya0611
2016. aug. 12. 3:03

Csak annyira fosok a repüléstől, hogy 2011-ben mentem volna vegasba és már fent ültem a gépen, mikor bemondták,hogy 5 perc múlva indul a gép és bezárták az ajtót, én abban a pillanatban szóltam, hogy le akarok szállni :D

Nem voltak boldogak az biztos, sokan lekésték a csatlakozást miattam :)

RegGeri
2016. aug. 12. 8:54

Ez nagyon kemény, Totya! Szemléletes példa volt.

Élő ügyfélszolgálat