Admin
Válasz matusow88 kommentjére
2009. febr. 15. 1:46

hajrá! meddig játszanak ma, final table-ig?

Magyar idő szerint hajnal 4-ig játszunk. Nem valószínű hogy kialakul addigra a Final Table. Inkább valószínű, hogy kb 12-15 játékossal folytatjuk holnap.

matusow88
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 15. 2:25

Magyar idő szerint hajnal 4-ig játszunk. Nem valószínű hogy kialakul addigra a Final Table. Inkább valószínű, hogy kb 12-15 játékossal folytatjuk holnap.

értem, köszi. végül is mindegy is, hogy Argentína hány főnél lesz chipleader a nap végén. :)

Admin
2009. febr. 15. 2:48

értem, köszi. végül is mindegy is, hogy Argentína hány főnél lesz chipleader a nap végén. :)

Update:
Most mondta Godmode, hogy itteni idő szerint fél 3-ig megy a játék, ami otthoni idő szerint fél 4-et jelent.

matusow88
2009. febr. 15. 3:32

kár érte. :( szép volt.

Sogron22
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 15. 9:03

Gyerekek mi történt? A tudositásból ugy néz ki, hogy nagyon hamar lebontotta magát Argentina, mi történt, fáradság?laphalott volt?vagy a végjátéknál fellépő mentális kipukkanás?remélem lesz interju, mert nekem is a végjáték nem szokott menni....
Amugy gratula a csapatnak, jó volt olvasni a tudósitásokat!!

buktar
Válasz Sogron22 kommentjére
2009. febr. 15. 9:05

Gratulálok!

Nem erre szerettem volna ébredni! :(

ceewyl
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 15. 11:51

Gratulálok!

Nem erre szerettem volna ébredni! :(

Én se.
Grat Argentína az ITM-hez!

Demiro
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 15. 13:02

Gratulálok én is!

1blackknight
Válasz Demiro kommentjére
2009. febr. 15. 13:38

Gratulálok én is,ekkora stackkel becsúszhatott volna final table-ra.Azért így is szép eredmény.

ceewyl
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. febr. 15. 13:47

Gratulálok én is,ekkora stackkel becsúszhatott volna final table-ra.Azért így is szép eredmény.

Szerintem meg szerette volna nyerni, nem pedig kihúzni ss-ként a FT-ig, ahhoz pedig fel kell vállalni a rizikót.

Élő ügyfélszolgálat