Szerintem meg szerette volna nyerni, nem pedig kihúzni ss-ként a FT-ig, ahhoz pedig fel kell vállalni a rizikót.
Hát igen,bár én úgy láttam,hogy egyáltalán nem volt SS.Persze nem bírálni akarom,nagyon szép eredményt ért el,én nem tudom kijutok-e valaha is ilyen versenyre.
Sziasztok!
Koszi a szurkolást! Sajnos az utolso 2-3 vakszint total laphalott voltam, ráadásul semmiféle normális movet sem tudtam csinálni, mert sok ss állandoan all-int tologatott...
Tényleg nagy stack-kem volt, de miután KJ-vel megadtam egy ss all-injét, akinél QJ volt, és riverre lejott a sora, lementem 300k-ra.
Ezután gyakorlatilag nem volt lapom (a legjobb lapom 22 volt UTG...), emeltem pl. J10s-sel, amire az asztal legfeszesebb játékosa 3betelt (kb 5 ora alatt eloszor...), majd 240k-val all-int toltam dealerbol a CO (nagyon agressziv, emelgetos norvégre, aki nagyon sokszor dobott 3betre) ellen A6s-sel és a nagyvak 100k-s ssnél pont AK volt...
A végén meg 170kval toltam be dealer emelésre A7ssel, akinél pont TT volt, az átlag meg 260k volt és a prizepoolba sem volt jelentos változás, ugyhogy szerintem simán vállalhato move volt, nem akartam ss ként beljebb csorogni, annak nem láttam sok értelmét...
Na majd legkozelebb az Unibet Openen hátha jobban tudok majd mákolni! :D
Udv.: Argentina (Betis laptopjárol voltam, mert az enyémet lusta voltam még bekapcsolni...:D)
semmi baj,jogos,mindig a győzelemre hajtani,nemm arra hogy épp 1 jobb pénzdijba érjél!!!Na további kellemes időtöltést Estorillban,és jó utat hazafelé!!!!!
Köszi az értékelés, gondolom elég bosszantó, ha az ember elfogy, a lapok hiánya ill az ellenfelek szerencséje miatt de legalább a pizbe értél, majd legközelebb!
Zoleeéknak köszi a tudositást!! A Irish PO- re nem mentek?
11th Place finisher – Nuno Gomes, Portugal - ez komoly?
Milyen volt a Benfica meccs?
Még egyszer gratulálok,ilyen lapokkal tényleg nehéz lett volna bármit tenni.
Elírás lehet:
Seat 3: Nuno Coelho – 242,000
Vagy late reg. :D