késöbb volt 6-7 asztal is, meg plomaha is, tétek ahogy kanrich mondta....
akik kisebben akarnak jatszani, azoknak melegen tudom ajanlani az acapulcot
100/200 es sok pénz, sok gyenge játékos van az asztalnál....
csak ne gyertek tul sokan, hogy nekem is maradjon valami, tegnap is egy masik srachoz ömlött a lové....
Mindig van asztal, utobbi időben 3-4 szinte parhuzamosan ment, még tegnap is, ami nem semmi tekintve hogy Bpo van....
Én is nyomtam reggel 6-ig... jo kis felkészülés a mai napra :-)
Sok sikert Zoleee, Spirited, Argentina
50/100-as cg nem szokott lenni acapulcoban?
Sok sikert kívánok én is srácok!
75/150-es vakiszintnél az első szünetben az állások (kezdő zsetonmennyiség: 10.000):
Spirited: 7.500
Argentína: 8.000
Zoleee: 15.000
Hajrá!
Köszi a tájékoztatást
toljatok sracok, jojjon az osszes coinflip!!;)
Most voltam bent a Tropiban, mert Zoleee-nak bevittem egy mp3 lejátszót, amiért kérek egy jelképes 2%-ot a nyereményéből, mert a városban óriási a dugó egy nem működő lámpa miatt :mad:!
Szóval Zoleee most már igazán nyerjél! :)
Amikor bent voltam Zoleee továbbra is 15k körül állt, viszont elmondása szerint Spiritid 3k körülre fogyatkozott, reméljük még talán talpra tud állni!
Kietem, Zolee átlag zsetonnal még versenyben van.
Követtem el pár hibát, nem voltam elégedett a mai játékommal. SSként talán több rizikót kellett volna vállalnom, dobtam A9-et nagyvakként SS kisvak allinjére és dobtam AJ-t amivel SSként stackem 1/3-t beemeltem, utánam levő SS vissza tolta allinre, amit végül bedobtam. Talán meg kellett volna adnom ezeket. Egyszer mákoltam 66 vs. 88 preflop allinnál, flopra jött a 6. Kiesésem viszont pech volt, AAval emelek, kisvak allin tesz AQ-val, riverre Q magas sora lett.
Szomorúan hallom... illetve olvasom.
:(
Szombat Acapulco 10K deepstack freezout?
Szomorúan hallom... illetve olvasom.
:(
Szombat Acapulco 10K deepstack freezout?