Hát elég durva ez az egész.Nem csak az amit csináltak, hanem az, hogy ezt a szervezők végignézték és nem csináltak semmit.Kiváncsi vagyok mi lesz a vége a dolognak.
Hát elég durva ez az egész.Nem csak az amit csináltak, hanem az, hogy ezt a szervezők végignézték és nem csináltak semmit.Kiváncsi vagyok mi lesz a vége a dolognak.
meg mielott keresztre feszitenenk a 3 sracot, varjuk mar meg a HH-kat
abbol kiderul, hogy volt-e puha jatek vagy osszejatszas
az egyebkent minden versenyen a tournament director feladata, hogy ezt kiszurja es szankcionalja ad abszurdum rogzitsek a kiirasban
a deal viszont mindennapos resze a versenyeknek, bar a TV-s versenyeken altalaban nem szoktak engedni a direkt dealt
attol meg lehetett
viszont a szunetben a jatekosok azt beszelnek meg, amit akarnak
nem akarok külön topicot nyitni, aztán persze leeht hoyg az lesz belőle :)
a kérdések:
1, van valakinek infója arról, hoyg bpo-n lehet-e szponzor pólóban játszani?
2, mennyi esélyem van tv-s szereplésre? tudom, ha ft-re jutok, akkor sok :D de egyébként?
nem akarok külön topicot nyitni, aztán persze leeht hoyg az lesz belőle :)
a kérdések:
1, van valakinek infója arról, hoyg bpo-n lehet-e szponzor pólóban játszani?
2, mennyi esélyem van tv-s szereplésre? tudom, ha ft-re jutok, akkor sok :D de egyébként?
1. Nemtom, de mivel a ps fogja szponzorálni az egészet ebben az évben, ezért nem biztos hogy megengedik, lehet leragasztják.
2. Ha magassarkúban, miniszokynában, és egy egy olyan pólóban jelensz meg amin korda gyuri képe van akkor elég jó eséllyel.. :P Komolyra fordítva a szót, van esély rá, főleg ha nyersz, akkor biztos, bár csak egy rövid időre amikor átveszed a díjat, legalábbis eddig így volt. Miért kérded, nem akarsz szerepelni?
Egyébként leadták a 2007-est a TV-ben valahol?
Egyébként leadták a 2007-est a TV-ben valahol?