Póker Fórum Archívum > Élő póker > Budapest Poker Open 2007

Tropicana
Válasz naggeri kommentjére
2007. aug. 28. 11:30

Sziasztok!

Igen, idén is szeretnék rendezni szatelliteket a BPO-ra, terveim szerint hétköznap 15 ill. 20 órai kezdettel 22+3 sit and go-kat, ahonnan 1 fő juthat be, illetve hétvégente 22+3 second chance szuper szatelliteket, ahonnan minden 220 000 összegyült forint után 1 jut majd be.
Tavaly többen kérték, hogy olyan sit and go szatelliteket rendezzünk, ahol a 10 főből kettő jut tovább, értelem szerűen akkor a nevezési díj 44+4 lenne. Szerintetek melyik a jobb?

Üdv
Jenő

kanrich_
Válasz Tropicana kommentjére
2007. aug. 28. 12:58

Igen, idén is szeretnék rendezni szatelliteket a BPO-ra (...) 22+3 sit and go-kat, ahonnan 1 fő juthat be, illetve hétvégente 22+3 second chance szuper szatelliteket, ahonnan minden 220 000 összegyült forint után 1 jut majd be.
Tavaly többen kérték, hogy olyan sit and go szatelliteket rendezzünk, ahol a 10 főből kettő jut tovább, értelem szerűen akkor a nevezési díj 44+4 lenne. Szerintetek melyik a jobb?

A 22+3-as Sit and go jellegű szatelit szerintem jó ötlet és nekem tetszik a 22+3-as second chance super szatelit ötlete is.
Gondolom a legtöbbeknek azzal volt baja, hogy a pénzért kvázi csak a "győztesnek jár valami", a második meg hoppon marad. Dehát "ez ilyen", én nem is tudom, hogy mit várnak az emberek... A 44+4k-s megoldásban én személy szerint sokkal kevesebb motivációt látok, mint a 22+3-as-ban, hiszen az a 48.000,-Ft ugyebár már a teljes befizető egyötöde, vagyis ezzel csak azt akarom mondani, hogy én személy szerint sokkal inkább megpróbálnék 25.000,-ből kétszer játszani (hátha már az elsőn bejutok), mint 48-ból egyszer az első vagy a második helyre jutni.

De már sokszor volt, hogy a többség véleménye nem egyezett az enyémmel, kiváncsi vagyok a 48-as megoldásra mit szólna a közönség.

Zoleee
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. szept. 2. 18:16

Kedves fórumtársak! Ki szándékozik elindulni a BPO-n?
En biztos elindulok! :-)
Lederman?
Spirited?
Bojanika?
Psychoman?
nana hogy?
Skiboy?
Kanrich?
Want2push?
Dzsairosz?
Fairlane16?
kis rapi?
Littlemage?
Herrbert74?
naggeri?
Kikre készüljek fel? :-)

bojanika
Válasz Zoleee kommentjére
2007. szept. 2. 18:22

Bankroll management mindenekelőtt. Ha szatellitről sikerül bejutni, akkor igen. Ha nem, akkor nem lenne szabad, de azért esélyes :):):):):)

lederman
Válasz bojanika kommentjére
2007. szept. 2. 18:51

Egyet értek bojanika bölcs szavával:) Br-management mindenek előtt. No meg egyébként is olyan elesettnek érzem magam a tornákon. Esetleg ha valami szatelitről sikerül. Van egyáltalán valamelyik netes oldalon szatelit?

PsychoMAN
2007. szept. 2. 18:52

hát ha neten lesz 5-10-15-20$ körüli szatelit,és megnyerem, akkor feltétlenül:D

direkt buy-in-el biztosan nem, nekem ez még más kategória azért, meg igazából élőpókerben kb. eddig 5-ször ha játszottam, biztosan nem tudnám hozni a saját játékomat, szétizgulnám magam, elfelejteném átgondolni a szitukat stb.:D

kisrapi
Válasz Zoleee kommentjére
2007. szept. 2. 21:15

Én biztosan nem...kishal vagyok még ehez:)

spirited
Válasz kisrapi kommentjére
2007. szept. 2. 22:30

Én biztos, hogy nem megyek BPOra, mert egyáltalán nem szoktam élőben játszani (najó már 2x játszottam), tornákat meg amugy sem tudok játszani. Na meg nem is szeretek, túl nagy a mázli faktor. Fő profilom a készpénzes játék, annak is az online változata.

Sajna az amszterdami útról is lemondtam már, korábban tervbe vettem azt is, de idegileg nem bírtam a 24hours hálózatot és a sok svédet.

bojanika
Válasz lederman kommentjére
2007. szept. 2. 22:46

Van egyáltalán valamelyik netes oldalon szatelit?

Egyelőre nem tudok róla, de lesz az biztos...
Sztem olyan szeptember közepe-vége felé indulnak a netes szatok. Mindent elkövetek, hogy ott legyek... :)

kanrich_
2007. szept. 3. 4:20

Nem tudom még...végigülni olyan sok időt, olyan kevés várható eséllyel nem az én stílusom és nem tudom mennyire akarom. De a side game asztalokon nagy valószínűséggel megjelenek majd :)

Élő ügyfélszolgálat