Eduardhun stakert keres élő játékhoz (Prága, EPT, GSOP)
Sziasztok,
Dodiékhoz csatlakozva prágában töltök pár dolgos napot amihez stakert keresek hogy normális nevezési díjú versenyeken tudjak indulni. EPT és GSOP is lesz akkor a városban úgyhogy €100-tól €5300-ig van mindenféle verseny.
Online az év elején MTT-ztem, ekkor 2-3 hónap alatt p5's top30-ba küzdöttem magam(természetesen a magyar listán). Azóta MTSNG-ket játszom. PS-en és p5's-on eduardhun, ftp-n eduard83 néven játszottam.
Nincs még konkrét elképzelésem, ha esetleg van érdeklődő akkor privátban folytassuk a megbeszélést.
U.i.: régi motoros vagyok, találunk közös ismerőst aki tanúsítja a megbízhatóságomat...
engem érdekel a dolog :) írok
Elkészült a csomag
Elkészítettem egy csomagot ami szerintem a legjobban fekszik nekem miután turbo mtsng-ket játszom:
December 8 - Thursday
21:00 13 NL - Turbo €300 + €30
December 9 - Friday
21:00 18 NL - Turbo - "Rivers" €300 + €30
December 10 - Saturday
13:00 19 NL - Turbo - Eureka Special Event - 30K Guaranteed 30K Stack / 15 Min Levels €300 + €30
Ez összesen €990. Az egész 1:1-ben eladó és mintha stakelnétek, a profiton osztozunk. Tehát ha nyerek mondjuk összesen €2000-t akkor €990 egyből visszajár és a maradék €1010-nak is a fele a befektetőké.
Tehát akkor az árak:
1% €9,9 váltás miatt = $13,6
5% €49,5 = $68
10% €99 = $136
stb.
Fizetni lehet € kp-ban BP környékén, vagy PS-en $-ban eduardhun névre.
Azért szeretném ezt így csinálni, mert az élő BR-om konvergál a nullához és így jobb a befektetőnek is hogy nincsen makeup viszont az én kockázatom is kicsi (akár 0 is ha minden elkel). Természetesen ígérem hogy legjobb tudásom szerint fogok végig játszani, ha valami miatt (betegség stb.) nem érzem magam megfelelő állapotban a játékhoz akkor nem játszom és visszaküldöm a megfelelő részét a pénznek.
Azoknak akik nem ismernének, Zolee vállalta hogy kezeskedik értem.
Üdv, Edu
Hello!
MB-n nem lehet fizetni esetleg?
Hello!
MB-n nem lehet fizetni esetleg?
5%-ot vennék, nick ment privátban
Modi törölheti a hsz.-em.
5%-ot vennék, nick ment privátban
azt elfelejtettem hogy a twitteren igyekszem majd közvetíteni ha lesz wifi, ha nem lesz akkor a szálláson éjszakánként rövid beszámolót írok...
Tehát ha veszek 50%-ot, akkor a nyeremény negyede az enyém? Mert akkor szerintem elég nagy, közel 100% az MU, nem?