Tehát ha veszek 50%-ot, akkor a nyeremény negyede az enyém? Mert akkor szerintem elég nagy, közel 100% az MU, nem?
Hali, érdekel adsz vmi elérhetőséget?
Ment egy PM!
Ezt így értem, csak ha tegyük fel veszek vkiből 50%-ot, akkor az összbevétel fele az engem illet. De ebben az esetben, csak a nyereség felének a fele illet (mivel a fele a tiéd), ez egy kicsit rosszabb üzlet, nem? Pl: 10k nev. díj, adok 5k-t. Te elhozol 30k-t. Te esetedben kapok 5k+20k/2/2=10k, ha pedig vettem 50%-ot akkor kapok 15k-t és te is 15k-t. Neked mindkét esetben 10k lesz a profitod. Jól értelmezem a dolgot?
Így azt nem értem, hogy akkor aki ad el százalékot, mondjuk 50-et, az miért nem adja el az egészet, és úgyis a fele az övé.
Amúgy tudom, h van ilyen h stakeelés, de az hosszabb távú szokott lenni, ha jól tudom, nem 1-2 verseny.
Én csak érdeklődök, h ez így sokkal jobb üzlet, akkor miért nem így csinálja mindenki?
Rosszul gondolom, hogy a második esetben hosszútávon a befektető profitja egyenlő lesz a te ROI-dal?
ez teljesen irrealis ajanlat.
egy ilyen rovidtavu stakeles eseteben (ami rendkivuli ritka, a stakeles altalaban hosszutavu megallapodast eredmenyez ) 70-30, 75-25 koruli a bevett gyakorlat szerinti profit elosztas termeszetesen a staker javara, azt kompenzalva, hogy nincs makeup. Amennyiben siman eladni szeretnel a versenyeidbol akkor az opr-es adatok es egyeb korulmenyeket figyelembe veve 1.1 kornyeken van a realis markup.
Ezt így értem, csak ha tegyük fel veszek vkiből 50%-ot, akkor az összbevétel fele az engem illet. De ebben az esetben, csak a nyereség felének a fele illet (mivel a fele a tiéd), ez egy kicsit rosszabb üzlet, nem? Pl: 10k nev. díj, adok 5k-t. Te elhozol 30k-t. Te esetedben kapok 5k+20k/2/2=10k, ha pedig vettem 50%-ot akkor kapok 15k-t és te is 15k-t. Neked mindkét esetben 10k lesz a profitod. Jól értelmezem a dolgot?
-- Ezen gondolkodj még egy kicsit (segítség: profit=a1profit+b1profit=a2profit+b2 profit. ha b1=b2 akkor a1=?>a2... Segítek még: ha 1:1-be adnék el csak simán százalékot akkor vagy hülye vagyok vagy hobbijátékos. (hobbijátékos nem vagyok...)
Így azt nem értem, hogy akkor aki ad el százalékot, mondjuk 50-et, az miért nem adja el az egészet, és úgyis a fele az övé.
-- El akarom adni az egészet.
Amúgy tudom, h van ilyen h stakeelés, de az hosszabb távú szokott lenni, ha jól tudom, nem 1-2 verseny.
-- Ebben igazad van, de a versenyek száma nem csökkenti a várható hozamot csak a varianciát növeli. (de ha simán veszel valakiből százalékot akkor ugyanekkora a variancia)
Én csak érdeklődök, h ez így sokkal jobb üzlet, akkor miért nem így csinálja mindenki?
-- Ez nem sokkal jobb üzlet hanem más. Ha épp nem nyerünk akkor jobb ez a befektetőnek mintha makeuppal vett volna %-ot.
Rosszul gondolom, hogy a második esetben hosszútávon a befektető profitja egyenlő lesz a te ROI-dal?
-- Ezt jól gondolod, pontosan ezért nem ad el profi játékos makeup nélkül.
ez teljesen irrealis ajanlat.
-- köszönjük emese.
egy ilyen rovidtavu stakeles eseteben (ami rendkivuli ritka, a stakeles altalaban hosszutavu megallapodast eredmenyez ) 70-30, 75-25 koruli a bevett gyakorlat szerinti profit elosztas termeszetesen a staker javara, azt kompenzalva, hogy nincs makeup.
-- tényleg ritka. hosszú távon a bevett szokás az 50-50, rövid távon miért kéne másnak lenni? A várható érték ugyanannyi.
Amennyiben siman eladni szeretnel a versenyeidbol akkor az opr-es adatok es egyeb korulmenyeket figyelembe veve 1.1 kornyeken van a realis markup.
-- köszönjük a hasznos elemzést (pl "egyéb körülmények" :D). Ülj le, egyes.
Hali, érdekel adsz vmi elérhetőséget?
Valóban elcsesztem, mert nyilván nekem is ugyanannyi lesz a profitom.
A különbség csak annyi akkor, h az egyik esetben te egy fillért sem kockáztatsz a profit feléért, a másik esetben meg a BI felét te állod, és azt kockáztatod.
Tetszik az ötlet:)
GL
ui: Nem azért voltam itt hogy offoljam a topicot, csak nem értettem a dolgot.
bocs
Eduard jó játékos - komoly élő játéktapasztalattal, más típusú kártyajátékokban is -, ajánlom azoknak, akik szeretik az ilyesmit, mármint a stackerkedést. :)
Egyben megbízhatónak is tartom.
Eduard jó játékos - komoly élő játéktapasztalattal, más típusú kártyajátékokban is -, ajánlom azoknak, akik szeretik az ilyesmit, mármint a stackerkedést. :)
Egyben megbízhatónak is tartom.