Póker Fórum Archívum > Élő póker > Eduardhun stakert keres élő játékhoz (Prága, EPT, GSOP)

eduard
Válasz Charliegore8 kommentjére
2011. dec. 1. 8:24

Tehát ha veszek 50%-ot, akkor a nyeremény negyede az enyém? Mert akkor szerintem elég nagy, közel 100% az MU, nem?

Nem a nyereményen osztozunk hanem a profiton. A nyereményből az első €990 tisztán a befektetőké.

Másképp mondom. Stakelés megvan? Valaki egy másvalaki pénzéből játszik és a profiton osztoznak. Bevett szokás a poker világában.

Hosszútávon a profitja a befektetőnek az én ROIm fele.

MU az nincsen, sőt a költségeket (utazás, szállás, kaja) én állom.

Ru5ty
Válasz eduard kommentjére
2011. dec. 1. 8:36

Hali, érdekel adsz vmi elérhetőséget?

pennywise
Válasz Ru5ty kommentjére
2011. dec. 1. 8:56

Ment egy PM!

Charliegore8
2011. dec. 1. 9:05

Ezt így értem, csak ha tegyük fel veszek vkiből 50%-ot, akkor az összbevétel fele az engem illet. De ebben az esetben, csak a nyereség felének a fele illet (mivel a fele a tiéd), ez egy kicsit rosszabb üzlet, nem? Pl: 10k nev. díj, adok 5k-t. Te elhozol 30k-t. Te esetedben kapok 5k+20k/2/2=10k, ha pedig vettem 50%-ot akkor kapok 15k-t és te is 15k-t. Neked mindkét esetben 10k lesz a profitod. Jól értelmezem a dolgot?
Így azt nem értem, hogy akkor aki ad el százalékot, mondjuk 50-et, az miért nem adja el az egészet, és úgyis a fele az övé.
Amúgy tudom, h van ilyen h stakeelés, de az hosszabb távú szokott lenni, ha jól tudom, nem 1-2 verseny.
Én csak érdeklődök, h ez így sokkal jobb üzlet, akkor miért nem így csinálja mindenki?

Rosszul gondolom, hogy a második esetben hosszútávon a befektető profitja egyenlő lesz a te ROI-dal?

geri
2011. dec. 1. 9:15

ez teljesen irrealis ajanlat.
egy ilyen rovidtavu stakeles eseteben (ami rendkivuli ritka, a stakeles altalaban hosszutavu megallapodast eredmenyez ) 70-30, 75-25 koruli a bevett gyakorlat szerinti profit elosztas termeszetesen a staker javara, azt kompenzalva, hogy nincs makeup. Amennyiben siman eladni szeretnel a versenyeidbol akkor az opr-es adatok es egyeb korulmenyeket figyelembe veve 1.1 kornyeken van a realis markup.

eduard
Válasz geri kommentjére
2011. dec. 1. 16:42

Ezt így értem, csak ha tegyük fel veszek vkiből 50%-ot, akkor az összbevétel fele az engem illet. De ebben az esetben, csak a nyereség felének a fele illet (mivel a fele a tiéd), ez egy kicsit rosszabb üzlet, nem? Pl: 10k nev. díj, adok 5k-t. Te elhozol 30k-t. Te esetedben kapok 5k+20k/2/2=10k, ha pedig vettem 50%-ot akkor kapok 15k-t és te is 15k-t. Neked mindkét esetben 10k lesz a profitod. Jól értelmezem a dolgot?

-- Ezen gondolkodj még egy kicsit (segítség: profit=a1profit+b1profit=a2profit+b2 profit. ha b1=b2 akkor a1a2... Segítek még: ha 1:1-be adnék el csak simán százalékot akkor vagy hülye vagyok vagy hobbijátékos. (hobbijátékos nem vagyok...)

Így azt nem értem, hogy akkor aki ad el százalékot, mondjuk 50-et, az miért nem adja el az egészet, és úgyis a fele az övé.

-- El akarom adni az egészet.

Amúgy tudom, h van ilyen h stakeelés, de az hosszabb távú szokott lenni, ha jól tudom, nem 1-2 verseny.

-- Ebben igazad van, de a versenyek száma nem csökkenti a várható hozamot csak a varianciát növeli. (de ha simán veszel valakiből százalékot akkor ugyanekkora a variancia)

Én csak érdeklődök, h ez így sokkal jobb üzlet, akkor miért nem így csinálja mindenki?

-- Ez nem sokkal jobb üzlet hanem más. Ha épp nem nyerünk akkor jobb ez a befektetőnek mintha makeuppal vett volna %-ot.

Rosszul gondolom, hogy a második esetben hosszútávon a befektető profitja egyenlő lesz a te ROI-dal?

-- Ezt jól gondolod, pontosan ezért nem ad el profi játékos makeup nélkül.

ez teljesen irrealis ajanlat.

-- köszönjük emese.

egy ilyen rovidtavu stakeles eseteben (ami rendkivuli ritka, a stakeles altalaban hosszutavu megallapodast eredmenyez ) 70-30, 75-25 koruli a bevett gyakorlat szerinti profit elosztas termeszetesen a staker javara, azt kompenzalva, hogy nincs makeup.

-- tényleg ritka. hosszú távon a bevett szokás az 50-50, rövid távon miért kéne másnak lenni? A várható érték ugyanannyi.

Amennyiben siman eladni szeretnel a versenyeidbol akkor az opr-es adatok es egyeb korulmenyeket figyelembe veve 1.1 kornyeken van a realis markup.

-- köszönjük a hasznos elemzést (pl "egyéb körülmények" :D). Ülj le, egyes.

És aki nem érti, nem akar venni, vagy csak simán troll az kérem hagyja a topikot.

Köszönöm

eduard
Válasz Ru5ty kommentjére
2011. dec. 1. 17:01

Hali, érdekel adsz vmi elérhetőséget?

írtam emailt (remélem átment)

Charliegore8
2011. dec. 1. 19:04

Valóban elcsesztem, mert nyilván nekem is ugyanannyi lesz a profitom.
A különbség csak annyi akkor, h az egyik esetben te egy fillért sem kockáztatsz a profit feléért, a másik esetben meg a BI felét te állod, és azt kockáztatod.
Tetszik az ötlet:)
GL

ui: Nem azért voltam itt hogy offoljam a topicot, csak nem értettem a dolgot.
bocs

want2push
2011. dec. 2. 10:35

Eduard jó játékos - komoly élő játéktapasztalattal, más típusú kártyajátékokban is -, ajánlom azoknak, akik szeretik az ilyesmit, mármint a stackerkedést. :)

Egyben megbízhatónak is tartom.

eduard
Válasz want2push kommentjére
2011. dec. 2. 13:48

Eduard jó játékos - komoly élő játéktapasztalattal, más típusú kártyajátékokban is -, ajánlom azoknak, akik szeretik az ilyesmit, mármint a stackerkedést. :)

Egyben megbízhatónak is tartom.

Ty az ingyen reklámot! :)

Élő ügyfélszolgálat