Póker Fórum Archívum > Élő póker > Élő 20k-s verseny mit tettetek volna?

ivan41
Válasz rioka kommentjére
2012. jan. 4. 12:41

100%-ban visszaemelek a flopon. A+FD megadja, a turnön meg be kell pakolni mindent.
Így nagyon rossz játék volt. Szerintem.

kistaska
Válasz NitroHUN kommentjére
2012. jan. 4. 13:06

Tényleg nem akarlak bántani ,de szerintem elírtad a beülőt.
2k-nál reálisabb ez a szitu.Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak. De ,ha mégis mindent jól írtál ,akkor a barátod csak műkedvelő és azt javaslom sörözni és dumálni olcsóban is lehet.

reservoir
Válasz kistaska kommentjére
2012. jan. 4. 13:16

2k-nál reálisabb ez a szitu.Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak.

Ez aztán pont nem igaz Budapesten.

kistaska
Válasz reservoir kommentjére
2012. jan. 4. 13:25

Ez aztán pont nem igaz Budapesten.

Nem értelek.Azt mondod,hogy 20as beülőnél többször dobják a szetjüket?

Sunday Million
2012. jan. 4. 13:30

Nem értelek.Azt mondod,hogy 20as beülőnél többször dobják a szetjüket?

"Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak."

Gondolom erre értette, teljesen jogosan. Pesten és máshol is legalább annyi donk van egy 20K-s versenyen mint egy 2K-son.

reservoir
Válasz Sunday Million kommentjére
2012. jan. 4. 13:35

"Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak."

Gondolom erre értette, teljesen jogosan. Pesten és máshol is legalább annyi donk van egy 20K-s versenyen mint egy 2K-son.

Így van. Olvassátok Royalize tweetjeit a 36 és 50k-s versenyekről...

Galambos Tarzan
2012. jan. 4. 13:45

2k-nál reálisabb ez a szitu.Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak. De ,ha mégis mindent jól írtál ,akkor a barátod csak műkedvelő és azt javaslom sörözni és dumálni olcsóban is lehet.

Láttam már 30Ks versenyen 8 BB-ből raise/foldot és 200BBs kasszában per olle AKo vs. KQ-t, 28s limpcallol AI-t 20BBert, 1000es vak szinten ilyen téten sem ritka az 5-6BB openraise es egyeb fish moveok. Sokszor egy $5 SNG komolyabb, mint egy 20Ks élő verseny. 30Ks FT-n ellenem mar setmineoltak 66-al 25BB stackbol, szóval nem kell túlértékelni a mezőnyt.

kistaska
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 4. 15:23

Mindenki látott már sok-sok mindent,de az még nem azt jelenti ,hogy az a jellemző!Szélsőségek mindenűt vannak. De összemosni egy 20k és 2k mezőnyt, és,hogy jobb a játék 5 dolcsin=1000 ft.

Krono
2012. jan. 4. 15:44

Mindenki látott már sok-sok mindent,de az még nem azt jelenti ,hogy az a jellemző!Szélsőségek mindenűt vannak. De összemosni egy 20k és 2k mezőnyt, és,hogy jobb a játék 5 dolcsin=1000 ft.

Borsodban is ez a jellemző.

trixilw
2012. jan. 4. 15:45

Amiről GT beszélt azok nem szélsőségek hanem std élő "reg" move-ok. 2k-son is meg 20k-son is. Nagyjából ugyanazok az arcok ülnek mindkét versenyen. Ami a különbség, hogy egy 2k-s versenynél leszarja, 20k-son meg két vakszinten keresztül magyarázza, hogy miért is volt jó move 63s-el limp callolni 30BB-t PF (angol-magyar, elfogólap, úgyis AK-ja van az ellennek s van két élő lapja stb.).

Élő ügyfélszolgálat