100%-ban visszaemelek a flopon. A+FD megadja, a turnön meg be kell pakolni mindent.
Így nagyon rossz játék volt. Szerintem.
Tényleg nem akarlak bántani ,de szerintem elírtad a beülőt.
2k-nál reálisabb ez a szitu.Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak. De ,ha mégis mindent jól írtál ,akkor a barátod csak műkedvelő és azt javaslom sörözni és dumálni olcsóban is lehet.
2k-nál reálisabb ez a szitu.Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak.
Ez aztán pont nem igaz Budapesten.
Nem értelek.Azt mondod,hogy 20as beülőnél többször dobják a szetjüket?
"Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak."
Gondolom erre értette, teljesen jogosan. Pesten és máshol is legalább annyi donk van egy 20K-s versenyen mint egy 2K-son.
2k-nál reálisabb ez a szitu.Husz-as beülőnél sokall tudatosabban játszanak. De ,ha mégis mindent jól írtál ,akkor a barátod csak műkedvelő és azt javaslom sörözni és dumálni olcsóban is lehet.
Mindenki látott már sok-sok mindent,de az még nem azt jelenti ,hogy az a jellemző!Szélsőségek mindenűt vannak. De összemosni egy 20k és 2k mezőnyt, és,hogy jobb a játék 5 dolcsin=1000 ft.
Mindenki látott már sok-sok mindent,de az még nem azt jelenti ,hogy az a jellemző!Szélsőségek mindenűt vannak. De összemosni egy 20k és 2k mezőnyt, és,hogy jobb a játék 5 dolcsin=1000 ft.