Egyik barátommal beszélgettünk egy partiról,érdekelne a véleményetek ki,hogy játszotta volna meg a partit.
20k-s FO
vakok 200/400
stackek kb egyforma 70k
preflop emelés 1600 ig 3 call
barátomnál 1010
flop A710 két treffel
x emel/elég laza játékos/ 4k-t y/ő sem túl feszes/ call,barátom call/szerintem itt én visszaemeltem volna 10-es szettel
turn J/nem treff/,eredeti emelő 8k y 20k barátom és x is call/barátom azt mondta azért csak a call mellett döntött mert két sorhuzó is kiegészülhetett/
river 4/nem treff/ x chekkelt y allint ment barátom hosszas tank után fold,y úgyszint hosszas tank után call.
Mutatás AJ két pár és 7-es szett.
Kinek mi a véleménye.
Én mondjuk már a floppon másképpen játszottam volna meg,hogy tudjam hol is állok a partiban,már a floppon visszahívtam volna kb 10k-ig,mert eléggé sok draw van a floppon és azokat ha tudom ki kell zárni.
Előlre is köszönöm
izééé.
Ha turnon csak callolt akkor nyilván azért tette mert gondolta elől van. Akkor riveren mit egészített ki a 44?
Gondolom nem csak azért adott meg turnon,h riverre duplikázódjon a board.
Ez szvsz egy brutál béna fold volt riveren ha már így játszotta.
De amúgy turnon minimum visszaemelek már. (ha már flopon nem)
Egyik barátommal beszélgettünk egy partiról,érdekelne a véleményetek ki,hogy játszotta volna meg a partit.
20k-s FO
vakok 200/400
stackek kb egyforma 70k
preflop emelés 1600 ig 3 call
barátomnál 1010
flop A710 két treffel
Mutatás AJ két pár és 7-es szett.
Ilyen draw heavy boardon óriási hiba, hogy nem emelt vissza, pláne két ellenfél ellen...
Ennél a linenál már csak az lett volna rosszabb, ha flopon dob :D
hand of the day :D
Amúgy a pre akció mi volt?:D
Haverod emelt? Mert nem igazán tiszta...de gondolom ő volt a pre raiser.
Nálam flop stackoff a terv. Turnön nagyon ritkán lesz soruk, KQ nem adja flopon, max KcQc, de az meg lehet visszaemel, szóval nem nagyon lesz ott KQ. 89 adhatja, de az sem biztos, hogy adja, mert FD is kint van, meg a J nem is biztos, hogy outja. És akkor is csak 89s lehet nála (csak nincsenek olyan fishek, akik 89o-val callolnak pre), ami 4 kombináció összesen.
Ha flopon missclick megadtam, akkor turn tuti 3bet AI...mondjuk kicsit mintha blöffbe fordítanám, mert ott szerintem akkor inkább sort reppelek, de whatevs:D
River fold szörnyű. Arra számított, hogy check-check lesz? Mert treffen gondolom dobja...ha blanken is dobja, akkor gyakorlatilag a fullra várt...ami elég hero, mert nem jön az ám olyan gyakran:D
A kommentekre reagálva: Ez simán lehetett 20K-s verseny. Én szinte ugyanazokkal az arcokkal játszom 2-3K-s versenyen, mint 20-30K-son (és a többség tudása elég messze van egy átlag netes 10-15$-os verseny fieldjétől)
Ennyi erővel a floppon is dobhatta volna és akkor megsporol egy csomo zsetont:)
Különben is csak second nuts a floppon és mi van ha az ellénnél ott a nuts:):)
Színhúzónál, sorhúzónál két laza játékos ellen mire várt a barátod? Arra, hogy lemákolják, vagy egy olyan helyzetbe kerüljön, amibe belekerült és eldobja, az amúgy nyerő handjét. Egyértelmű, hogy már a floppon mindent betolok, mivel nagy valószínűséggel floppon enyém a legerősebb kéz, max a kézbe osztott ász pár ver, de akkor meg eleve preflop más a játék és ha később le is mákolnak, akkor is jó játékot játszottam és nem kell agyalnom később, hogy milyen szarul játszottam meg az amúgy nyerő handemet.
flop nyilván rossz, turn call a river fold miatt rossz, de riveren szerintem dobható history nélkül ezután a line után. Szóval 3-ból 1x döntött jól :D