BT86
Válasz burinho kommentjére
2011. nov. 23. 3:05
Nem azt mondom, hogy telt ház van, de szerintem felveszi a versenyt a többi kisebb teremmel. Mondjuk nem a Pesti klubokkal kell összehasonlítani, mert Pesten mégiscsak 2millióan élnek + azok akik feljárnak oda játszani. Ha netán kedvet kapsz hozzá és elnéznél a ide játszani, akkor írj privátban és informállak mikor éri meg, mert vannak jó cash csörték, havonta garantált nyereményalapú versenyek! ;) :D
Jah, hogy te rendelkezel infókkal... Király :D
Holnap mindenképp írok.
alverde
2011. nov. 23. 9:59
UniversumPoker.Hu - Köszöntjük weblapunkon - Versenyek
a versenynaptár szerint nyitva van a klub. Szegeden laksz, de nem is tudsz róla...szégyelld magad!! :D
Ez a pesti club versenynaptára. A szegedi még nincs nyitva. Mikor én rákérdeztem, november végére mondták, de ezek szerint már ez is csúszott december elejére.
Kufar81
Válasz BT86 kommentjére
2011. nov. 23. 14:44
Jah, hogy te rendelkezel infókkal... Király :D
Holnap mindenképp írok.
Én is előfordultam már párszor a PCC-ben (utoljára még a nyáron...) kisebb nevezésű Fo versenyeken....keddenként( kb. 60 induló). Bár engem inkább a cash érdekelt.
A játékos állományra jellemző volt,(eltekintve néhány kivételtől) hogy a szabadnapos osztókat kellett leginkább komolyan venni.
Ha érdekel a terem nagyon szívesen adok infókat...sőt ha hétvégén haza mész, pénteken személyesen is megdumálhatjuk Ferinél!!:)
Esetleg szervezhetnénk egy túrát is oda, mondjuk Tasiékkal....tuti benne lennének.:)
Üdv!
Barna
BT86
Válasz Kufar81 kommentjére
2011. nov. 23. 18:30
Én is előfordultam már párszor a PCC-ben (utoljára még a nyáron...) kisebb nevezésű Fo versenyeken....keddenként( kb. 60 induló). Bár engem inkább a cash érdekelt.
A játékos állományra jellemző volt,(eltekintve néhány kivételtől) hogy a szabadnapos osztókat kellett leginkább komolyan venni.
Ha érdekel a terem nagyon szívesen adok infókat...sőt ha hétvégén haza mész, pénteken személyesen is megdumálhatjuk Ferinél!!:)
Esetleg szervezhetnénk egy túrát is oda, mondjuk Tasiékkal....tuti benne lennének.:)
Üdv!
Barna
Amíg a végéig nem értem, el nem tudtam képzelni ki lehetsz :D
Nem Szénáson laktok? Vagy csak régebben laktatok ott?
Ma Burinho elküldött egy nagyon részletes a teremről és a versenyekről.
Gondolkozok rajta, hogy pénteken át kellene menni. Holnap vagy holnapután hazamegyek. Ha nem jönne össze a gyulai út pénteken akkor biztos ott leszek én is Feriéknél.
Összehozhatunk egy utat együtt, majd beszélek Gabiékkal. Ők szerintem mondjuk a péntekire nem jönnének el, de lehet maradok otthon még pár napot és meglátogathatunk valami kisebb versenyt is.
burinho
Válasz BT86 kommentjére
2011. nov. 30. 2:23
Amíg a végéig nem értem, el nem tudtam képzelni ki lehetsz :D
Nem Szénáson laktok? Vagy csak régebben laktatok ott?
Ma Burinho elküldött egy nagyon részletes a teremről és a versenyekről.
Gondolkozok rajta, hogy pénteken át kellene menni. Holnap vagy holnapután hazamegyek. Ha nem jönne össze a gyulai út pénteken akkor biztos ott leszek én is Feriéknél.
Összehozhatunk egy utat együtt, majd beszélek Gabiékkal. Ők szerintem mondjuk a péntekire nem jönnének el, de lehet maradok otthon még pár napot és meglátogathatunk valami kisebb versenyt is.
olyannyira megdumáltad, hogy be is húztad a mai versenyt!! :)
Gratulálok itt is, mondjuk az osztóra sem lehetett panaszod!! :D
BT86
2011. nov. 30. 2:34
olyannyira megdumáltad, hogy be is húztad a mai versenyt!! :)
Gratulálok itt is, mondjuk az osztóra sem lehetett panaszod!! :D
Köszi :D
Ilyen osztók nélkül nehéz lett volna :P
Amúgy az eredménytől függetlenül is nagyon jó volt a verseny, szerintem mondhatom a "csapat" többi tagja nevében is, hogy nagyon jól éreztük magunkat! Jah, és megemlíteném még, hogy a pálinkátok is nagyon ízletes :D
burinho
Válasz BT86 kommentjére
2011. nov. 30. 2:44
Köszi :D
Ilyen osztók nélkül nehéz lett volna :P
Amúgy az eredménytől függetlenül is nagyon jó volt a verseny, szerintem mondhatom a "csapat" többi tagja nevében is, hogy nagyon jól éreztük magunkat! Jah, és megemlíteném még, hogy a pálinkátok is nagyon ízletes :D
örültem, hogy jól éreztétek magatokat, annak végképp, hogy meg találkoztunk is.
A pálinka az hibátlan, igaz még csak egyszer kóstoltam, mert ha vezetek nem iszom. Ha legközelebb ismét erre tévedsz jelezd és akkor én is szabaddá teszem magam...
Zsipali
2011. nov. 30. 3:11
burinho
Válasz Zsipali kommentjére
2011. nov. 30. 9:50
Ha valaki tud valami infót hogy szokott-e menni komolyabb cg, esetleg terveznek-e nagyobb versenyeket, akkor az ne tartsa magában :)
csáó!!
Ott melózom, szóval jobb, több, hitelesebb infót nem is kaphatnál mástól! :)
küldök egy Pm-et!!
Egyébként, jövőhéten több napos verseny lesz a klubban 5K (8rebuy+add-on). Péntek-szombat selejtező napok, vasárnap döntő, amibe az előző napokról lehet továbbjutni 25K-ként. Kb a nevezők fele jut tovább minden selejtező napról.
Akit érdekel annak adhatok bővebb felvilágosítást is!!
avagy Facebook, LÁJK!!
President Card Club | Facebook
benczy
2011. dec. 11. 16:41
Hello!
Akkor még mindig nincs működő klub Szegeden?