Az lesz a biztos.
Ha lesz infó a nyitóversenyről, majd írd már meg légyszi.
Hali! Lehet tudni valamit, hogy milyen versenykínálat lesz? Vagy van-e saját honlapja ahol írja a hevi/heti tervezett versenykínálatot?
Holnap szerintem elsétálok a H2O-ba valamikor délután az előregre. Ha addig nem tud vki más pontosabb információt adni.
Egyik ismerősöm megerősítette, hogy a H2O-ban lesz a klubb, ami ugye a Tisza palota után a foci pályával szemben található.
Mivel első bejárat még csak készülőben van, így csak a hátsó (töltésen túli) bejáratot lehet használni.
Ma benézek délután, ha tudok valami konkrétumot akkor beírom ide is majd. Hátha érdekel valakit. :)
Ma benézek délután, ha tudok valami konkrétumot akkor beírom ide is majd. Hátha érdekel valakit. :)
Voltál regisztrálni?
Az ebédszünetem kilőtte a Guliver + Printker kombináció. Ma fogok menni én is.
szerk: meg is történt az előreg.
A környezet kellemesnek tűnik, pontosan nem számoltam meg, de 8 asztal van kb.
A kínálat már megtalálható az UniversumPoker.Hu - Köszöntjük weblapunkon címen. Annyit tudok még hozzátenni pluszban, hogy hétfőn fog csak nyitni a klub (vagy én értettem félre).
Csak FR CG asztalok lesznek 5-től 50/50-től felfelé (500/1000-ig) igény szerint. Viszont (gondolom ez is igény szerint) terveznek Omaha asztalok is nyitni.
Előre is elnézést kérek, ha valamit kihagytam/elrontottam, de kcisit sok infót kaptam 2 percben :)
@csabadeak: a Pick múzeummal szemben pár ladik és a Tisza kivételével nem sok minden található :) A klubb a H2O-ban van és a nem annyira kész bejáraton keresztül lehet megközelíteni.
Az ebédszünetem kilőtte a Guliver + Printker kombináció. Ma fogok menni én is.
szerk: meg is történt az előreg.
A környezet kellemesnek tűnik, pontosan nem számoltam meg, de 8 asztal van kb.
A kínálat már megtalálható az UniversumPoker.Hu - Köszöntjük weblapunkon címen. Annyit tudok még hozzátenni pluszban, hogy hétfőn fog csak nyitni a klub (vagy én értettem félre).
Csak FR CG asztalok lesznek 5-től 50/50-től felfelé (500/1000-ig) igény szerint. Viszont (gondolom ez is igény szerint) terveznek Omaha asztalok is nyitni.
Előre is elnézést kérek, ha valamit kihagytam/elrontottam, de kcisit sok infót kaptam 2 percben :)
@csabadeak: a Pick múzeummal szemben pár ladik és a Tisza kivételével nem sok minden található :) A klubb a H2O-ban van és a nem annyira kész bejáraton keresztül lehet megközelíteni.
Ok,akkor nem az Ifiház és a Pick múzeum között szemben :)
Vagy a Tisza palotával szemben?
Köszi!