Póker Fórum Archívum > Élő póker > Élő póker Szegeden

Wiragos
Válasz BT86 kommentjére
2011. dec. 19. 17:10

Mikorra mész?
Jó lenne valakivel összefutni a fórumról :)

6-ra leszek ott szerintem. :) Világos pulcsiban. :)

BT86
Válasz Wiragos kommentjére
2011. dec. 19. 17:14

6-ra leszek ott szerintem. :) Világos pulcsiban. :)

Én is kb 6-kor érek oda. Fekete-sárga Everlast felsőben leszek, asszem így megtaláljuk egymást :)

Wiragos
Válasz BT86 kommentjére
2011. dec. 19. 17:17

Én is kb 6-kor érek oda. Fekete-sárga Everlast felsőben leszek, asszem így megtaláljuk egymást :)

Rendben. :)

Taz
2011. dec. 20. 9:18

Majd egy kis "élménybeszámolót" tudnátok tartani? Melyik versenyek indultak el, mennyien voltak CG-zni és milyen téten? Mennyi kompetensek a játékosok...stb.

Nagyon köszi.

Wiragos
Válasz Taz kommentjére
2011. dec. 20. 10:16

Majd egy kis "élménybeszámolót" tudnátok tartani? Melyik versenyek indultak el, mennyien voltak CG-zni és milyen téten? Mennyi kompetensek a játékosok...stb.

Nagyon köszi.

50-100, 100-100, 100-200 CG volt.
Mind a 3 verseny elindult, pici fennakadások akadtak, de reméljük ezek megoldódnak.
A játékosállomány vegyes, én határozottan kemény asztalokat fogtam ki. A 12ezres verseny vége elég kicsapósra sikerült, De reméljük ezen is változtatnak majd.

Taz
2011. dec. 20. 10:33

Mind a 3 verseny elindult, pici fennakadások akadtak, de reméljük ezek megoldódnak.
A játékosállomány vegyes, én határozottan kemény asztalokat fogtam ki. A 12ezres verseny vége elég kicsapósra sikerült, De reméljük ezen is változtatnak majd.

Mennyien jöttek össze és nagyjából milyen hosszú volt?

Pavert
Válasz Taz kommentjére
2011. dec. 20. 11:25

Hali! A 12k-en, 91en voltunk. Igen a végére eléggé turbo volt, ahhoz képest, hogy deepnek volt hirdetve! HA jól emlékszem kb 1,5 órás késéssel kezdődött, de betudható annak (szerintem), hogy többen jöttünk össze, mint amennyire számítottak. Kicsit fura volt, h 19 órára volt kiírva a 12k-s verseny, de még 6 óra után is nyitottak asztalt az 1k-s freezre... De szerintem csak az ujdonság varázsa miatt gyűltünk össze ennyien. Minden csoda 3 napig tart, úgyhogy, legközelebb már nem lesznek hasonló fennakadások.

BT86
Válasz Pavert kommentjére
2011. dec. 20. 13:30

Helló!
92-en voltunk. 5 körül osztottunk 3-an.
Az nagyon gáz volt az elején, hogy nem számítottak ilyen érdeklődésre a 12k-s versenyen (nagyan nem :) ). Én úgy emlékszem 3 vagy 4 asztalon már elkezdődött a játék kb fél óra késéssel. De beülni nekem is csak 400/800-nál sikerült. Igazából nem lehet őket megszólni emiatt, mert igyekeztek leültetni mindenkit, amint volt rá lehetőség.
A vége felé tényleg sok shortstack volt, de ha nem ilyen a struktúra még 8-kor sem lett volna vége.
A mezőny tényleg vegyes volt.

Pavert
2011. dec. 20. 15:24

Melyik asztalon kezdtél??

BT86
Válasz Pavert kommentjére
2011. dec. 20. 15:31

Melyik asztalon kezdtél??

A pénztár előtti asztalon kezdett. A számát nem tudom :)

Élő ügyfélszolgálat