Van olyan magyarországi club, ahol ha nincs flopnézés, akkor is van rake?
Van olyan magyarországi club, ahol ha nincs flopnézés, akkor is van rake?
Van!
Nekem ez a legnagyobb fájdalmam :(
nem leszek polkorrekt. tapasztalat.
Face kontroll, színre, nagyon erősen. És nem a pikk vagy a kőr szín kizárására gondolok a játékból.
megszűnne a balhé és az ordítozás 90, az összejátszás 100%-ban
nem leszek polkorrekt. tapasztalat.
Face kontroll, színre, nagyon erősen. És nem a pikk vagy a kőr szín kizárására gondolok a játékból.
megszűnne a balhé és az ordítozás 90, az összejátszás 100%-ban
Összefoglalnám az eddig elhangzott tanácsokat:
Minden szolgáltatás legyen magasabb minőségű, mint a konkurens helyeken, minden legyen olcsóbb, mint a konkurens helyeken és csak az játszhasson, aki NEKEM szimpatikus!
Megérte megkérdezni... :)
:) Nos, az eddig válaszaitokból leszűrve, az ingyen kaján és pián kívül, a kényelem, biztonság, megfelelő szervezés és a rake csökkentése az amin változtatnátok. De mi a helyzet a versenyekkel? Azok struktúrái tetszenek? Vagy milyen versenyeket részesítetek előnyben??
Ja és persze több bónuszt :D
Ha vidéki városról van szó, szinte kizárólag a kisebb nevezésű versenyek jöhetnek szóba, a struktúra szerintem mindenhol turbó, ami leginkább a játékosok lassúságán és passzivitásán, valamint a multi-way potok miatt van.
Egy próbát megérhet, hogy napi 2 versenyt indítotok, ami függ a hely kapacitásától is. Van több vidéki, jól működő klub is. Ezeknek a verseny naptárát érdemes tanulmányozni.