Póker Fórum Archívum > Élő póker > Élő póker termek fejlesztése

tomy123
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. febr. 12. 16:11

Van olyan magyarországi club, ahol ha nincs flopnézés, akkor is van rake?

Losika
Válasz tomy123 kommentjére
2014. febr. 12. 16:14

Van olyan magyarországi club, ahol ha nincs flopnézés, akkor is van rake?

Van!

tomy123
Válasz Losika kommentjére
2014. febr. 12. 16:16

Van!

Nekem ez a legnagyobb fájdalmam :(

Losika
Válasz tomy123 kommentjére
2014. febr. 12. 16:20

Nekem ez a legnagyobb fájdalmam :(

A teremben nagyon magas a rake, az összes tornából 20% fee-t szednek, legyen az 2K FO, vagy 30K FO, ugyanakkor korrekt szolgáltatást nyújtanak érte, a játékosállománnyal nincs probléma, mindenki normálisan viselkedik, a floormenek és osztók jó fejek, viszont az a fránya rake... Amióta tudom, hogy ilyen magas, illetve pre is szednek rake-t, nem nagyon járok oda, főleg hogy oda-vissza 100km-t kell autózni.

lawabidingcitizen
Válasz Dvidoff kommentjére
2014. febr. 12. 16:41

nem leszek polkorrekt. tapasztalat.
Face kontroll, színre, nagyon erősen. És nem a pikk vagy a kőr szín kizárására gondolok a játékból.

megszűnne a balhé és az ordítozás 90, az összejátszás 100%-ban

Losika
Válasz lawabidingcitizen kommentjére
2014. febr. 12. 17:16

nem leszek polkorrekt. tapasztalat.
Face kontroll, színre, nagyon erősen. És nem a pikk vagy a kőr szín kizárására gondolok a játékból.

megszűnne a balhé és az ordítozás 90, az összejátszás 100%-ban

Ez így teljesen igaz és jogos felvetés, ugyanakkor milyen törvényes eszközökkel lehet szerinted megvalósítani?

jak1
2014. febr. 12. 17:25

Összefoglalnám az eddig elhangzott tanácsokat:

Minden szolgáltatás legyen magasabb minőségű, mint a konkurens helyeken, minden legyen olcsóbb, mint a konkurens helyeken és csak az játszhasson, aki NEKEM szimpatikus!

Megérte megkérdezni... :)

Dvidoff
2014. febr. 12. 17:40

:) Nos, az eddig válaszaitokból leszűrve, az ingyen kaján és pián kívül, a kényelem, biztonság, megfelelő szervezés és a rake csökkentése az amin változtatnátok. De mi a helyzet a versenyekkel? Azok struktúrái tetszenek? Vagy milyen versenyeket részesítetek előnyben??

Dvidoff
2014. febr. 12. 17:43

Ja és persze több bónuszt :D

Losika
2014. febr. 12. 17:46

Ha vidéki városról van szó, szinte kizárólag a kisebb nevezésű versenyek jöhetnek szóba, a struktúra szerintem mindenhol turbó, ami leginkább a játékosok lassúságán és passzivitásán, valamint a multi-way potok miatt van.

Egy próbát megérhet, hogy napi 2 versenyt indítotok, ami függ a hely kapacitásától is. Van több vidéki, jól működő klub is. Ezeknek a verseny naptárát érdemes tanulmányozni.

Élő ügyfélszolgálat