nem leszek polkorrekt. tapasztalat.
Face kontroll, színre, nagyon erősen. És nem a pikk vagy a kőr szín kizárására gondolok a játékból.
megszűnne a balhé és az ordítozás 90, az összejátszás 100%-ban
igen lenne visszaesés.
és növekedés, aki emiatt nem megy oda. sokan csak az élő póker élményéért járunk, nem ebből élünk. de elriasztó hogy egyesek milyen alpári stílust engednek meg maguknak. az egymás "kisegítése, neked megadom mert haver vagy" dologról nem is beszélve, de ebben vastagon benne van a terem vezetősége is. sosem láttam még ilyenért büntetést.
a pénznek nincs színe, hogy kitől veszed el, de az élményt, a jóérzést erősen lehúzza, milyen emberekkel vagy körülvéve az asztalnál
ki hordaná oda eljátszani a családit?
Az Ajkai "Te hülye vagy te?" Józsit már jó lenne örökre kitiltani az összes pesti pókerteremből...
Múltkor, amikor lent voltam az Uniban, csak azért mentem el hajnal 6kor, mert beült mellém, iszonyatosan belassította a játékot, a pofámba lihegett, majd lefordultam a székről, és bár álomasztal volt, egyszerűen nem bírtam tovább, és elhúztam a csíkot.
Az osztó és a floorman is csak dadusgatta Józsikát, hogy lécci, most már kicsit halkabban, lécci kicsit gyorsabban, lécci kicsit ez, kicsit az, de semmi érdemleges nem történt. Mindezt két óra leforgása alatt.
Próbálok pár olyan dolgot írni ami engem zavar:
-Pontos kezdés a 19:00 kezdés ne 19:30 legyen hanem 19:00
-Ha szünet 15 perc, akkor legyen 15 perc, és ne 40 perc mert Sanyi meg Jocó még nem ért ide nevezni
-!!! A honlapon és facebookon legyen kiírva hogy mennyi a fee, ne csak annyi hogy 25000-es verseny!!!
-Normális honlap
Azt hiszem ez nem pénz kérdése hanem csak akarás és igényesség, de gondolom ebből semmi nem lesz... :)
nem leszek polkorrekt. tapasztalat.
Face kontroll, színre, nagyon erősen. És nem a pikk vagy a kőr szín kizárására gondolok a játékból.
megszűnne a balhé és az ordítozás 90, az összejátszás 100%-ban
úgy egyébként összességében csak annyi a gond szerintem, hogy kb. a 4P sincs összerakva, csak így random kitalálnak dolgokat, mint marketing :)
Engem anno a rebuy szabályok kicsit lazán értelmezése is idegesített. Kiesik, nem rebuyol, de fél óra múlva kitalálja, hogy mégis rebuyolna és megengedik neki... Meg az xy jönni fog, csak késik, addig beülök a helyére játszani. Wtf? Szóval én főleg azt várnám el, hogy rendesen be legyenek tartatva a szabályok. Meg azt, hogy az ha vki regisztrál egy versenyre, akkor ne legyen olyan, hogy nem tud beülni, mert az asztalok felén épp casheznek.
úgy egyébként összességében csak annyi a gond szerintem, hogy kb. a 4P sincs összerakva, csak így random kitalálnak dolgokat, mint marketing :)