EPT Barcelona
En nagyon szeretem figyelni a tornakat, gondolom sokunk alma hogy mi is egy nagyobb versenyen ott üljünk a döntö asztalon. Ha masok is igy vannak es figyelemmel kiserik a nemzetközi esemenyeket, hirek legfrisebb infok jöhetnek ebbe a topicba...
A barcelonai EPT-n sajnos mar az elsö nap kiesett az összes magyar, azert ugy gondoltam hogy legalabb a 4-böl egy allva marad. Sajnos nem igy lett :-(
A 3.napra mar csak 56 an maradtak es ezzel mindenki ITM !
A nagy nevek szinte mind kiestek, ket ismertebb nevet lattam meg a Dan Mikkelsen-t es a nemet WSOP gyöztes Katja Thater-t . Katjanak viszont mar alig marad zsetonja igy csak a 55. helyröl varhatja folyatatast....
Az Bregenzben zajlo versenyeken, egy kisebb magyar siker született: Zubai Miklos az 5. helyet csipte el a 300 € unl. rebuy tornan, ami 7880 € nyeremenyt jelentett szamara!
EPTlive
itt lehet most elöben követni a neten. imadom!!
http://www.eptlive.com/
ajanlom az elö közvetitest ami epp folyik, mivel mar csak 16 an vannak! sokat lehet tanulni hogyan kell bejutni a döntö asztalra. A teves asztalon ül többek között Kaibuxxe omaha highstakes jatekos is. Ö az aki kek pokerstaros ingben ül. ez evben mar 4 milliot nyert online pl 200/400 on olyan jatekosok ellen mint phil ivey. Jelenleg a nagy jatekosok kerülik vele a jatekot. tudhat valamit a srac:-)
Augusztus 18-an egy nap alatt nyert 629000 dollart a full tilton...
Kaibuxxe omaha highstakes jatekos is.
kaibuxxe= nik jedlicka osztrak 22 eves jatekos, allitolag 16 evesen kezdett el online jatszani. 22 evesen egy sulycsoportban phil ivey -val hmmm elgondolkoztato, valamit rosszul csinaltam:-)
Én is nézem, közben meg megy a játék 4 asztalon. :)
Lehet, hogy nem is kellene játék közben nézni, mert nem megy túl jól, sok a hiba. :(
kaibuxxe= nik jedlicka osztrak 20 eves jatekos, allitolag 16 evesen kezdett el online jatszani. 20 evesen egy sulycsoportban phil ivey -val hmmm elgondolkoztato, valamit rosszul csinaltam:-)
Jópofa ez a spanyol csávó a sok komoly online pókeres között. Mondjuk a legjobban a fiatal csákó tetszik a kakastaréjával. Elég durcás szegényke, csak azt tudnám miért, hisz nem áll olyan rosszul. :D
az elöbb láttam egy allinezést a taréjossal, hát most eléggé visszaesett!
az elöbb láttam egy allinezést a taréjossal, hát most eléggé visszaesett!