Póker Fórum Archívum > Élő póker > Grandpóker club-ban történt....

svajcifiu
Válasz KTomi_95 kommentjére
2015. márc. 25. 12:57

Svajcifiu ez véletlen nem szombaton volt lurdyban 100/100-on?:D:D

Odáig igaz hogy a Lurdy volt

AdranW1
Válasz Misi72 kommentjére
2015. márc. 25. 15:55

Ez egy szimpla osztóhiba. Előfordul, hogy hibáznak az osztók, van ki kevésbé, van ki többször.
Egyértelműen vissza kellett kapnod a zsetonjaidat, mert ez az egyetlen, amit ilyenkor tehet a teremezető+ lecseszi a dealert.
Viszont, az hogy utána téged csesztettek és kiestél az a te hibád!
A póker ilyen játék, megpróbáljuk egymást a komfortzónából kizökkenteni, hogy egy kis előnyre is szert tegyünk.
Fogadj egy mental coach-ot és foglalkozzatok a tiltkezeléseddel és ne itt sírj, mert akkor nem vagy több, mint a legtöbb buta fish, aki azért sír, mert nem élt meg a TT az AK ellen :):p

d-_-b
2015. márc. 25. 16:47

na nee már! mindjárt ott tartunk, hogy ő volt a f@sz nem?

AdranW1
2015. márc. 25. 17:21

Nem azt mondtam, hogy ő volt a ****, hanem hogy ez a póker velejárója.

csiga19794
2015. márc. 25. 18:58

Ebben igazat kell,hogy adjak!

CharlieHarperHu
2015. márc. 25. 19:27

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem még a pokerstarsnál nem húzták el a lapjaimat ha allin toltam ;)
Na jó nem szívózom, élőzni azért jó, mert ööö.... sajna ide nem tudok írni semmit :D

olegg
Válasz AdranW1 kommentjére
2015. márc. 25. 19:41

A póker ilyen játék, megpróbáljuk egymást a komfortzónából kizökkenteni, hogy egy kis előnyre is szert tegyünk.
Fogadj egy mental coach-ot és foglalkozzatok a tiltkezeléseddel és ne itt sírj, mert akkor nem vagy több, mint a legtöbb buta fish, aki azért sír, mert nem élt meg a TT az AK ellen :):p

Ezt úgy kell érteni, hogy sportszerűen, úriember módjára, a másikat nem becsmérelve nem is lehet pókerezni élőben?

KTomi_95
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. márc. 25. 19:48

Odáig igaz hogy a Lurdy volt

Gondoltam:D Az én asztalomnál is volt hasonló...:D

Misi72
Válasz AdranW1 kommentjére
2015. márc. 25. 20:59

Ez egy szimpla osztóhiba. Előfordul, hogy hibáznak az osztók, van ki kevésbé, van ki többször.
Egyértelműen vissza kellett kapnod a zsetonjaidat, mert ez az egyetlen, amit ilyenkor tehet a teremezető+ lecseszi a dealert.

Nem azért írtam ezt a topikot, mert sírnék, inkább okulás céljából, mert lehet, hogy így még kevesen jártak. Úgy látszik vannak szemfüles osztók akikkel vigyázni kell.... :)

mukinyul
2015. márc. 25. 21:25

https://www.youtube.com/watch?v=f9TQjhJ7sw8

wsopn is simán kiszagolja az osztó hogy AAod van és behúzza inkább hogy ne izgulj mutatáskor..

Élő ügyfélszolgálat