Svajcifiu ez véletlen nem szombaton volt lurdyban 100/100-on?:D:D
Ez egy szimpla osztóhiba. Előfordul, hogy hibáznak az osztók, van ki kevésbé, van ki többször.
Egyértelműen vissza kellett kapnod a zsetonjaidat, mert ez az egyetlen, amit ilyenkor tehet a teremezető+ lecseszi a dealert.
Viszont, az hogy utána téged csesztettek és kiestél az a te hibád!
A póker ilyen játék, megpróbáljuk egymást a komfortzónából kizökkenteni, hogy egy kis előnyre is szert tegyünk.
Fogadj egy mental coach-ot és foglalkozzatok a tiltkezeléseddel és ne itt sírj, mert akkor nem vagy több, mint a legtöbb buta fish, aki azért sír, mert nem élt meg a TT az AK ellen :):p
na nee már! mindjárt ott tartunk, hogy ő volt a f@sz nem?
Nem azt mondtam, hogy ő volt a ****, hanem hogy ez a póker velejárója.
Ebben igazat kell,hogy adjak!
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem még a pokerstarsnál nem húzták el a lapjaimat ha allin toltam ;)
Na jó nem szívózom, élőzni azért jó, mert ööö.... sajna ide nem tudok írni semmit :D
A póker ilyen játék, megpróbáljuk egymást a komfortzónából kizökkenteni, hogy egy kis előnyre is szert tegyünk.
Fogadj egy mental coach-ot és foglalkozzatok a tiltkezeléseddel és ne itt sírj, mert akkor nem vagy több, mint a legtöbb buta fish, aki azért sír, mert nem élt meg a TT az AK ellen :):p
Odáig igaz hogy a Lurdy volt
Ez egy szimpla osztóhiba. Előfordul, hogy hibáznak az osztók, van ki kevésbé, van ki többször.
Egyértelműen vissza kellett kapnod a zsetonjaidat, mert ez az egyetlen, amit ilyenkor tehet a teremezető+ lecseszi a dealert.
https://www.youtube.com/watch?v=f9TQjhJ7sw8
wsopn is simán kiszagolja az osztó hogy AAod van és behúzza inkább hogy ne izgulj mutatáskor..