Póker Fórum Archívum > Élő póker > Grandpóker club-ban történt....

Wildcatfish
Válasz Misi72 kommentjére
2015. márc. 25. 22:17

Az sose tudjuk meg csak hibázott -e az osztó , vagy csalni probált

Szerencsekerék
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. márc. 25. 22:34

Csiga most átkunak 1-2BI vel megéri a macerát , azért ilyen helyeken nem úriemberek vannak ,

Sajnos ebben az országban mindenki így áll hozzá ezért nem történik itt semmi változás sosem! Ez nem csak a pokerre értendő!

Szerencsekerék
Válasz AdranW1 kommentjére
2015. márc. 25. 22:38

Viszont, az hogy utána téged csesztettek és kiestél az a te hibád!
A póker ilyen játék, megpróbáljuk egymást a komfortzónából kizökkenteni, hogy egy kis előnyre is szert tegyünk.

Így van! Simán lesz@rtam volna őket, max mondtam volna ha nem tetszik haza lehet menni /donk/

Wildcatfish
Válasz Szerencsekerék kommentjére
2015. márc. 26. 1:13

Sajnos ebben az országban mindenki így áll hozzá ezért nem történik itt semmi változás sosem! Ez nem csak a pokerre értendő!

Fórumon névtelenül mindenki egy hős kivéve engem én gyáva nyúl vagyok

SajtiEgon
2015. márc. 26. 7:33

Kétszer végiggondolva a dolgokat én is oda jutottam, hogy semmi rendkívüli nem történt, hibák vannak mindenhol, de ez így önmagában nem volt kiugró.
A legjobb talán, amit tehettél volna az az, hogy nyugtatgatod magad, hogy tuti lemákolt volna az AQ. :)

Netrol
2015. márc. 26. 7:42

Amúgy szerintem ahogy callolad az allint nem is kellett volna a zsetonokat betolni, mert onnantól kezdve az megadás így elég lett volna a call után a lapod mutatni! A zsetonok meg majd bekerültek volna utána! Egyértelmú, hogy az osztó hibázott!

DaDirk
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. márc. 26. 8:48

Kétszer végiggondolva a dolgokat én is oda jutottam, hogy semmi rendkívüli nem történt, hibák vannak mindenhol, de ez így önmagában nem volt kiugró.
A legjobb talán, amit tehettél volna az az, hogy nyugtatgatod magad, hogy tuti lemákolt volna az AQ. :)

Hahaha! Eddig ez a legjobb hozzászólás itt! :)

Misi72
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. márc. 26. 10:43

Irtam is, hogy az én hibám, amiért hagytam magam felidegesíteni...de az osztó következő hibája az volt , hogy kérésemre kidobta a boardot.... és nem mákolt volna :)

Misi72
Válasz Netrol kommentjére
2015. márc. 26. 12:39

Amúgy szerintem ahogy callolad az allint nem is kellett volna a zsetonokat betolni, mert onnantól kezdve az megadás így elég lett volna a call után a lapod mutatni! A zsetonok meg majd bekerültek volna utána! Egyértelmú, hogy az osztó hibázott!

Azért toltam be, mert utánam még volt egy játékos... aki ugye először emelt.

Wildcatfish
2015. márc. 26. 13:21

Irtam is, hogy az én hibám, amiért hagytam magam felidegesíteni...de az osztó következő hibája az volt , hogy kérésemre kidobta a boardot.... és nem mákolt volna :)

Az hogy kidobatod a boardott , teljesen felesleges. Arra jó tilttre tedd magad, de többi játékos ellen is unfair feleslegesen húzod az idejüket.

Élő ügyfélszolgálat