Az sose tudjuk meg csak hibázott -e az osztó , vagy csalni probált
Csiga most átkunak 1-2BI vel megéri a macerát , azért ilyen helyeken nem úriemberek vannak ,
Viszont, az hogy utána téged csesztettek és kiestél az a te hibád!
A póker ilyen játék, megpróbáljuk egymást a komfortzónából kizökkenteni, hogy egy kis előnyre is szert tegyünk.
Sajnos ebben az országban mindenki így áll hozzá ezért nem történik itt semmi változás sosem! Ez nem csak a pokerre értendő!
Kétszer végiggondolva a dolgokat én is oda jutottam, hogy semmi rendkívüli nem történt, hibák vannak mindenhol, de ez így önmagában nem volt kiugró.
A legjobb talán, amit tehettél volna az az, hogy nyugtatgatod magad, hogy tuti lemákolt volna az AQ. :)
Amúgy szerintem ahogy callolad az allint nem is kellett volna a zsetonokat betolni, mert onnantól kezdve az megadás így elég lett volna a call után a lapod mutatni! A zsetonok meg majd bekerültek volna utána! Egyértelmú, hogy az osztó hibázott!
Kétszer végiggondolva a dolgokat én is oda jutottam, hogy semmi rendkívüli nem történt, hibák vannak mindenhol, de ez így önmagában nem volt kiugró.
A legjobb talán, amit tehettél volna az az, hogy nyugtatgatod magad, hogy tuti lemákolt volna az AQ. :)
Amúgy szerintem ahogy callolad az allint nem is kellett volna a zsetonokat betolni, mert onnantól kezdve az megadás így elég lett volna a call után a lapod mutatni! A zsetonok meg majd bekerültek volna utána! Egyértelmú, hogy az osztó hibázott!
Irtam is, hogy az én hibám, amiért hagytam magam felidegesíteni...de az osztó következő hibája az volt , hogy kérésemre kidobta a boardot.... és nem mákolt volna :)