High Stakes Poker season 5
Sziasztok!
Na beindult végre a HSP5, gondoltam sokakat érdekel a műsor, és már meg is lehet nézni pl. cardplayertube-on, úgyhogy arra gondoltam jó lenne itt ebben a topicban tárgyalni a handeket, meg minden egyebet, ha van erre igény.
megnéztem az első episode-ot, és nagyon tetszett, kicsit megváltozott a játék képe, durrrr nagyon impresszíven teljesít.
Durrrr szerintem nincs tisztában a poker szabályaival, valaki szólhatna neki, hogy preflop is lehet dobni. :D
Sziasztok!
Na beindult végre a HSP5, gondoltam sokakat érdekel a műsor, és már meg is lehet nézni pl. cardplayertube-on, úgyhogy arra gondoltam jó lenne itt ebben a topicban tárgyalni a handeket, meg minden egyebet, ha van erre igény.
megnéztem az első episode-ot, és nagyon tetszett, kicsit megváltozott a játék képe, durrrr nagyon impresszíven teljesít.
hol tudjátok ezeket nézni vagy visszanézni?
Durrrr szerintem nincs tisztában a poker szabályaival, valaki szólhatna neki, hogy preflop is lehet dobni. :D
blatand: Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers
nekem nagyon tetszett durrr játéka, nagyon szeretem nézni a játékát. megugrott a színvonal mióta játszik.
blatand: Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers
nekem nagyon tetszett durrr játéka, nagyon szeretem nézni a játékát. megugrott a színvonal mióta játszik.
Nem lep meg mr53o.
Egyébként amikor megláttam Eastgate-et akkor azt néztem, hogy Vpeti mit keres a műsorban. De a játékstílusát látva rájöttem, hogy nem te vagy. :D
érdekes évadnak igérkezik az tuti
kiváncsi leszek doylék hogy tudnak adjustmentelni a no limpelt pot játékhoz
érdekes évadnak igérkezik az tuti
kiváncsi leszek doylék hogy tudnak adjustmentelni a no limpelt pot játékhoz