Hyper Heads-Up verseny a Montesinoban, igényfelmérés
Sziasztok!
Mekkora igény lenne, egy 3-500€-s buyin-nel, 25-30bb-s kezdőstackkel és best of 5 struktúrával megrendezett Hyper Heads-Up versenyre?
A nagyobb versenyekre Pestről indítanak ingyenes buszjáratokat, és ingyen vacsorával is szoktak kedveskedni a szervezők.
Ha esetleg túl nagy, vagy túl kicsi a buy-in, de érdekel maga a verseny, írd meg, hogy milyen minimum és maximum buy-innel érdekelne!
Minden véleményt, ötletet szívesen fogadok!
Üdv:
FlössösMadrid
Szerintem igény lenne rá, szűkebb ismerősi körből is 4-5 embert biztosan érdekelne.
Vakszintek hogyan néznének ki? Meddig tartana egy szint? A mezőny milyen lenne feltehetőleg? (random fishek érdeklődnek, vagy csak lenne sok magyar reg, sok osztrák reg, meg néhány reg még a közelebbi országokból?:D)
Amúgy nem rossz kezdeményezés. Ha mellette futnának mondjuk CAP HUCG-k, meg azért lennének fishek is bőven, akkor király lenne.
Hasonló vakszintek lennének, mint starson, 8-10 perces szintekre gondoltam. Természetesen hírverést csinálnának egy ilyen versenynek :)
A CAP HU CG nem hinném, hogy igazán megvalósítható lenne élőben, egy HU verseny se könnyű, mivel nem túl kedvező az osztó/játékos arány
én live cashezenék 1K euron 100 bb ... de ha nem fish isnta sit open :D
én live cashezenék 1K euron 100 bb ... de ha nem fish isnta sit open :D
vajon fogtok e annyit nyerni amennyibe a költségek+buli kerülnek? :cool: :trollface:
Vajon nyertél-e már életedben annyit, amennyibe a költségek+buli kerülnek?
Vagy azt is kérdezhetném, hogy annyit, amennyi hsz-ed van
:trollface:
Vajon nyertél-e már életedben annyit, amennyibe a költségek+buli kerülnek?
Vagy azt is kérdezhetném, hogy annyit, amennyi hsz-ed van
:trollface:
Versenyek is mínuszosak csak azért mennek, hogy utána legyen nagyobb cash élet 10max asztalokon ahol kb. avg. 50bb-s potok vannak.