Interjút szeretnénk Hézső Anett pókeressel
Sziasztok!
Reményeim szerint rajtam kívül is sokak érdeklődését váltaná ki egy PA interjú Hézső Anett pókeressel, aki legutóbb a Pozsonyban megrendezett 50000 Euro-s díjazású élő versenyen jutott a döntőbe.
Aki hasonlóképpen szeretne megtudni néhány publikus infót Anettről, kérem like-olja ezt a bejegyzést, vagy szóljon hozzá legyen kedves, protest szavazás szerűen.
Titkon így szeretnék nyomást gyakorolni a szerkesztőkre, hogy a másik nem képviselői is teret kaphassanak a Pókerakadémián.
Thx és GL! DJ
Nem néztem a közvetítést, de természetesen ment a lájk. Gondolom minőségi cemendéről van szó.
Duna Pókerben találkozhatsz és beszélhetsz vele.
Gyakran lejár oda. Barátságos és közvetlen.
oké hogy nő de noname, nem érdekel senkit sem, inkább BPO bajnok Erzsike nénivel kéne egy, őt legalább ismerik
oké hogy nő de noname, nem érdekel senkit sem, inkább BPO bajnok Erzsike nénivel kéne egy, őt legalább ismerik
Up and go
A legjobb magyar transznemű játékosként én is szeretnék interjút adni..Mivel azt gondolom hogy a jövőben már csak a transznemű játékosok lehetnek igazán profitábilisek az asztalnál.. Bennünk minden megvan ami kell. a férfiúi agressziónkkal és női manipulációs képességünkkel egyszerűen nem lehet rajtunk értéket hozni..A legjobb az egészben hogy én pl. nem is menstruálok így sokkal koncentráltabb tudok lenni a nehéz napokon is..
A legjobb magyar transznemű játékosként én is szeretnék interjút adni..Mivel azt gondolom hogy a jövőben már csak a transznemű játékosok lehetnek igazán profitábilisek az asztalnál.. Bennünk minden megvan ami kell. a férfiúi agressziónkkal és női manipulációs képességünkkel egyszerűen nem lehet rajtunk értéket hozni..A legjobb az egészben hogy én pl. nem is menstruálok így sokkal koncentráltabb tudok lenni a nehéz napokon is..
Paradoxon. Ha nem menstruálsz nincsenek nehéz napok. :D
Én is kértem sok mindent PA-tól a szülinapomra,de az is mind kuka lett a franc,aki megeszi. Ráadásul már 1 hét eltelt azòta???? Legközelebb írj a mikulásnak..........hátha.