Póker Fórum Archívum > Élő póker > Interjút szeretnénk Hézső Anett pókeressel

djeleven
2020. júl. 22. 17:45

Interjút szeretnénk Hézső Anett pókeressel

Sziasztok!

Reményeim szerint rajtam kívül is sokak érdeklődését váltaná ki egy PA interjú Hézső Anett pókeressel, aki legutóbb a Pozsonyban megrendezett 50000 Euro-s díjazású élő versenyen jutott a döntőbe.
Aki hasonlóképpen szeretne megtudni néhány publikus infót Anettről, kérem like-olja ezt a bejegyzést, vagy szóljon hozzá legyen kedves, protest szavazás szerűen.
Titkon így szeretnék nyomást gyakorolni a szerkesztőkre, hogy a másik nem képviselői is teret kaphassanak a Pókerakadémián.

Thx és GL! DJ

van Gerwen
Válasz djeleven kommentjére
2020. júl. 22. 18:05

Nem néztem a közvetítést, de természetesen ment a lájk. Gondolom minőségi cemendéről van szó.

dobimano
2020. júl. 22. 20:22

Duna Pókerben találkozhatsz és beszélhetsz vele.
Gyakran lejár oda. Barátságos és közvetlen.

teki1222
2020. júl. 22. 20:47

oké hogy nő de noname, nem érdekel senkit sem, inkább BPO bajnok Erzsike nénivel kéne egy, őt legalább ismerik

zo6Hwf
Válasz teki1222 kommentjére
2020. júl. 23. 10:08

oké hogy nő de noname, nem érdekel senkit sem, inkább BPO bajnok Erzsike nénivel kéne egy, őt legalább ismerik

Kivel?

djeleven
2020. júl. 24. 18:47

Up and go

coolerkiller
2020. júl. 26. 15:43

A legjobb magyar transznemű játékosként én is szeretnék interjút adni..Mivel azt gondolom hogy a jövőben már csak a transznemű játékosok lehetnek igazán profitábilisek az asztalnál.. Bennünk minden megvan ami kell. a férfiúi agressziónkkal és női manipulációs képességünkkel egyszerűen nem lehet rajtunk értéket hozni..A legjobb az egészben hogy én pl. nem is menstruálok így sokkal koncentráltabb tudok lenni a nehéz napokon is..

zo6Hwf
Válasz coolerkiller kommentjére
2020. júl. 26. 16:00

A legjobb magyar transznemű játékosként én is szeretnék interjút adni..Mivel azt gondolom hogy a jövőben már csak a transznemű játékosok lehetnek igazán profitábilisek az asztalnál.. Bennünk minden megvan ami kell. a férfiúi agressziónkkal és női manipulációs képességünkkel egyszerűen nem lehet rajtunk értéket hozni..A legjobb az egészben hogy én pl. nem is menstruálok így sokkal koncentráltabb tudok lenni a nehéz napokon is..

Paradoxon. Ha nem menstruálsz nincsenek nehéz napok. :D

coolerkiller
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. júl. 26. 16:16

Paradoxon. Ha nem menstruálsz nincsenek nehéz napok. :D

De attól még a nehéz napokon ,hisztis vagyok.. De ez is jó hatással van a játékomra mert félnek tőlem..

csiga19794
2020. júl. 30. 19:54

Én is kértem sok mindent PA-tól a szülinapomra,de az is mind kuka lett a franc,aki megeszi. Ráadásul már 1 hét eltelt azòta???? Legközelebb írj a mikulásnak..........hátha.

Élő ügyfélszolgálat