Póker Fórum Archívum > Élő póker > Interjút szeretnénk Hézső Anett pókeressel

VTomi24
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. júl. 30. 20:58

Én is kértem sok mindent PA-tól a szülinapomra,de az is mind kuka lett a franc,aki megeszi. Ráadásul már 1 hét eltelt azòta???? Legközelebb írj a mikulásnak..........hátha.

Én meg lehet, hogy csak azért nem kaptam semmit, mert nem kértem?:confused:

Ibiza
Válasz djeleven kommentjére
2020. júl. 31. 0:48

En mar annak orulnek, ha a szaz eve beigert SzepCsaba-BaLa interju elkeszul!
Mondjuk az se baj, ha erre is lecsap a konkurencia...:))

van Gerwen
Válasz Ibiza kommentjére
2020. júl. 31. 2:35

Lalas, hogy mik vannak, MaszterZotya, aki anno 180-szor megbannolt innen meg mindenhez is értő topin inas konkurencziája az oldalnak? Nem tudtam, de eddig se mentem oda, ezek után pláne nem fogok. :D

csiga19794
Válasz djeleven kommentjére
2020. júl. 31. 6:18

Lalas, hogy mik vannak, MaszterZotya, aki anno 180-szor megbannolt innen meg mindenhez is értő topin inas konkurencziája az oldalnak? Nem tudtam, de eddig se mentem oda, ezek után pláne nem fogok. :D

Neeeeeeeee...
Én még fizetnék is,hogy ne kelljen többet "látnunk". ;)

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. júl. 31. 10:46

Azt kár lenne eIhaIIgatni hogy a Pats fórumon Topin nem 1x árazott be téged azóta tart az évtizedes sértettség mig én ott is megkaptam a tiszteletet. ZoIi meg ZoIi egy Iegenda nem lehet nem imádni ha ő megszóIaIt anno arra odafigyeIt a közösség ittuk minden szavát.

Élő ügyfélszolgálat