Holnap, Cotton, Omaha SC, valaki? :)
Holnap, Cotton, Omaha SC, valaki? :)
Agit sztékeld, ha nincs kedved egyedül menni :D
hmm, szerencsém van megint, nem kell hosszú listát készíteni az érkezőkről. Na szurkoljatok megint :) Zehy, lerakom, nem szövegelek, megértettem.
hmm, szerencsém van megint, nem kell hosszú listát készíteni az érkezőkről. Na szurkoljatok megint :) Zehy, lerakom, nem szövegelek, megértettem.
Na kicsit felélesztve, Agitator topikjában szervezkedünk, hogy élőben is találkozzunk, meg ugye pókerezzünk is.
Október elején mennénk, 3-4k körüli versenyre. Akit érdekel írja meg, milyen nap lenne az igazi neki, meg a verseny fee-je mennyi legyen amit kinézünk.
Hely legyen a Cotton, mert jó hely, ennyi, nincs demográfia.
Ötletek kellenek, mivel jutalmazzuk meg a szerencsés fisst, aki mákol, vagy egyéb ötletet.
Szóval írjatok, azt szervezkedünk :)
Aki esetleg vidékről jönne az írja meg, mert akkor az általa kedvelt időpont mégiscsak előnyben lenne a lusta pestiekkel szemben :)
magas párokat hali
Nekem tetszik az ötlet :) szivesen kipróbálnèk egy èlő versenyt, ès ez jó alkalom lenne rá. Absxolút rugalmas vagyok, buy-in valahol 5k körül megfelelő nekem.
Up-Up, október eleje...
Egy ilyen pénteki eseményt tudnék támogatni 5K körüli értékben.
Javaslom hogy aki legtovább jut a versenyen (=aki a legnagyobb máker), azt utána hívjuk meg sörözni, vagy kajálni.
Cotton jó, bár remélem gumit nem kell húzni.
Péntek vagy szombat, max. 5K-ra gondoltam. Győrből mennék.