Hónapokkal ezelőtt lejárt papírokkal tolod?:o :D
Okmányiroda->15 perc alatt megvan
Hónapokkal ezelőtt lejárt papírokkal tolod?:o :D
Okmányiroda->15 perc alatt megvan
Ma délután 6k-s FO-ra megyünk az Universumba 19:00-re, akinek van kedve csatlakozzon! :)
Ma meglátogatom a győri royal flush póker klub 5k-s deepstack freezeout versenyét. Akinek van kedve csatlakozzon:)
Ma meglátogatom a győri royal flush póker klub 5k-s deepstack freezeout versenyét. Akinek van kedve csatlakozzon:)
Universum vs Cotton Club
Sziasztok. Decemberben szeretnék haverommal felmenni a fővárosba pokerezni egy kicsit. Ahova régen jártunk mind bezárták. Így új helyeket keresgéltem és 2 helyen ragadt meg a szemem. Az egyik a Cotton Club a másik az Universum. Melyik helyre érdemesebb elmenni? Hol vannak többen Vasárnap este? Az Universum a régi Miami? Nagyon hasonlít rá a honlapja... Köszi előre is a válaszokat.
Universum a régi royal. Elég jól megcsinálták van 3 terem rész is, 2 a versenynek 1 cg-nek. Versenyek minden nap vannak verseny naptár szerint. Cashnél is van elég s asztal, szokott lenni 50-50, 100-100,100-200 ezekből kb mindig van 1-2 db meg néha nagyobb tétes is. Itt az aznapi főversenyen (kb 7kor induló) szokott lenni 80-100 ember is és eltarthat 4-5ig is. Cottonba csak egyszer voltam az lényegesebb kisebb, akkor ott épp kb 40-en indultak a versenyen, ott kicsit zavart a cigi füst, amit a terem másik végébe szívtak.
p
Universum a régi royal. Elég jól megcsinálták van 3 terem rész is, 2 a versenynek 1 cg-nek. Versenyek minden nap vannak verseny naptár szerint. Cashnél is van elég s asztal, szokott lenni 50-50, 100-100,100-200 ezekből kb mindig van 1-2 db meg néha nagyobb tétes is. Itt az aznapi főversenyen (kb 7kor induló) szokott lenni 80-100 ember is és eltarthat 4-5ig is. Cottonba csak egyszer voltam az lényegesebb kisebb, akkor ott épp kb 40-en indultak a versenyen, ott kicsit zavart a cigi füst, amit a terem másik végébe szívtak.
Doyle
Sziasztok! Újra megnyílt a Doyle, 40 asztallal! 3 teremben megy a verseny, 1-ben pedig egész nap CG! Iszonyatosan igényesen lett megcsinálva és aránylag a belvárosban is van!
Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni, hogy a Monte Carlo-i kaszinóban mekkora tétű cg asztalok vannak?