valaki??
valaki??
Sziasztok
Szeretnem ujra eletre kelteni ezt a topikot.
Oktober kozepen tervezzuk az utazast.Los Angeles - Vegas- San Francisco utiterv van betervezve,de ez meg nem vegleges.
Ami erdekelne az az autoberlessel kapcsolatos tapasztalaitok,illetve a megelhetes,gondolok itt az elelmiszer,elektronika,ruha stb araira.
Tippeket is szivesen fogadok,hogy hol mit edemes megnezni.
1-2 showra szeretnenk elmenni es ha jol lattam akkor az LA Lakers meccs is be van tervezve.
A valaszokat elore is koszonom
Szep napot
Koszonom a valaszod.
A biztositast jo hogy emlitetted,mert azt hittem az ar tartalmazza... :P
LA-be csak 3 napot toltunk,az egyik este Lakers meccs,majd a kov nap Universal Studio van napirenden,azutan majd lesz vmi.
Most lesz 1-2 het mire megtervezem az utazast,ha valamit nem sikerulne elintezni,vagy megakadok,akkor ujra jelentkezem.
Koszi megegyszer.
LA-re:
Universal Studio egy full napos program, legalábbis mi vagy 8-9 órát eltöltöttünk ott anno, azóta meg csak fejlődhetett. Ha szeretitek a vidámparkokat, akkor érdemes megnézni Magic Mountain (Six Flag) vidámparkot is.
Venice Beach-en egy séta, vagy kocogás reggel (esetleg kondi a Muscle Beach-en :D).
Kodak Theater, Chinese Theater, Hollywood Boulvard, Hollywood sign, Beverly Hills megnézése ezekkel simán elmegy egy nap.
Az autóval kapcsolatban, dollar-t ajánlom én is. A biztosítást sztem nem lehet megúszni, a legalapabbat kérjed és kész. Figyelj arra, hogy a km korlátlan legyen. Amire még figyelni kell, különösen LA-ben és SF-ben az a parkolás. LA-ben minket éjjel megbüntettek, mert olyan helyen álltunk meg, ahol elvileg csak helyi lakosok állhattak meg, 100 dolcsi és ez még 2003-ban volt.
A LV-i show-k közül az összes Cirque de Soleil show nagyon jó, de személyes véleményem szerint a 'Ká' a legjobb.
Grand Canyon-i két napos kirándulás is elég alap, naplementét és napfelkeltét érdemes megnézni a South Rim-en. Szállást előre kell foglalni itt is, ha több nemzeti parkot is meg akartok nézni, akkor érdemes ennek megfelelő matricát venni az autóra. Hajókázás a Colorado folyón a Hoover gát környékén is klassz program.
Valóban szinte üres bőrönddel menjetek ki, nagyon jó dealeket lehet kifogni. GL!
Koszi szepen!
Bocsi a kérdésért de most megyek először.
MIAMI-ba melyik légitársasággal javasolt menni?
Bocsi a kérdésért de most megyek először.
MIAMI-ba melyik légitársasággal javasolt menni?
köszi :)
és árban ez hol van a többihez képest?
Többen megyünk és azért az utazás ezen része miatt sokan árérzékenyek, ami érthető is:)
uhh nincs valami charter járat? :D
22 óra meg ilyenek vannak csak oda út, átszállással
az nice