Honan indult a helikopter,es mennyi ideig tartott a tura?
Talaltam egy trippet ami $120 kerul,de nem talaltam semmi leirast rola,ha leirnad egy kicsitreszletesebben,azt nagyon megkoszonnem.
Sziasztok
Mar csak 1 honap van hatra az indulasig,es csak most kezdem el olvasni az ESTA Application-rol.
Talaltam magyar illetve angol oldalt is.
Angliabol utazunk /itt is elunk/ es azt tudom,hogy itt is vannak travel agency ahol mar £44.99 ert ki is lehet valltani.
A magyar nyelvu ESTA oldalon csak $14 ami sokkal jobban hangzik... :P
Tudnatok kuldeni egy linket,ami mar nektek bevallt?
Mindegy,hogy melyiket toltom ki?
Szeretnek meg a travel insurance-rol is kerdezni,hogy kinek mi a tapasztalata?
Melyik a legjobb,ar/ertek aranyba?
Olyat keresek biztositast keresek,ami a kocsi biztositast is all?
Szetnezek meg itt a forumon es persze a neten is,csak eddig is olyan sok hasznos infot szedtem ossze innen,es annyi segitseget kaptam,hogy sokkal egyszerubb a tapasztalatokra hagyatkozni:P
Koszonom
Sok Szerencset
Sziasztok
Mar csak 1 honap van hatra az indulasig,es csak most kezdem el olvasni az ESTA Application-rol.
Talaltam magyar illetve angol oldalt is.
Angliabol utazunk /itt is elunk/ es azt tudom,hogy itt is vannak travel agency ahol mar £44.99 ert ki is lehet valltani.
A magyar nyelvu ESTA oldalon csak $14 ami sokkal jobban hangzik... :P
Tudnatok kuldeni egy linket,ami mar nektek bevallt?
Mindegy,hogy melyiket toltom ki?
Szeretnek meg a travel insurance-rol is kerdezni,hogy kinek mi a tapasztalata?
Melyik a legjobb,ar/ertek aranyba?
Olyat keresek biztositast keresek,ami a kocsi biztositast is all?
Szetnezek meg itt a forumon es persze a neten is,csak eddig is olyan sok hasznos infot szedtem ossze innen,es annyi segitseget kaptam,hogy sokkal egyszerubb a tapasztalatokra hagyatkozni:P
Koszonom
Sok Szerencset
Én 3 hónapja intéztem a vízumot ezen az oldalon https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Csak kitöltöttem a kötelező adatokat, beírtam a bankkártya számot, levonták a $14-t, és jó esetben néhány órán belül küldik az emailt, hogy megkaptad a vízumot. A linkelt oldalon tudod ellenőrizni mindig a státust, és újból nyomtatni ha szükséges. Kinyomtatni gondolom nem árt, de nekem felesleges volt, a San Diego-i reptéren külön kérték, hogy senki ne mutogassa a vízumját, azt ők úgyis látják útlevél csekkolásnál.
Biztosító társaság száz féle van, azt ott kell megkeresned Angliában, hogy melyik a legjobb. Én egy kis biztosítónál kötöttem, ahol az autónk is van. Általában adnak kedvezményt a biztosítók, ha már van valamilyen szerződésed náluk.
Szia,Koszi szepen,igen ez volt az az oldal amit en is talaltam.
A biztosito is nagyon jonak tunik.
Koszi
Szia,
Koszi szepena valaszt,pont kerdezni akartam,hogy mit is kell csinalni ezzel a vizummal.
De akkor erre a kerdesemre is valaszt kaptam.
Biztositas valoban rengeteg van,itt angliaban is,de a magyar utasbiztositokrol csak jo velemenyeket olvastam, a szigetorszagbeli kollegaikkal ellentetbe.
Koszi megegyszer...
Ha lesz meg kerdesem akkor jelentkezem
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni azügyben, hogy a WSOP alatt megéri-e kimenni kisebb versenyekre, illetve cashelni?
Illetve ha valaki tudna egy jó szálláskereső oldalt adni, azt megköszönném! : )
Persze h megeri, nagyon faxa kis side evenetek vannak meg 100-200 dollaros versenyek(omaha az keves sajnos) es cash is nagyon soft:) Milyen szallast keresel?Szalloda vagy haz?
En tavaly 1 honapot voltam, de ha tehetem most nyaron 2 honapra megyek az tuti.
Melyik olcsóbb? Gondolom a ház bérlés. Csak ahhoz sokan kéne menni...
Milyen szállodák vannak a kaszinókhoz közel, elfogadható áron?
Melyik olcsóbb? Gondolom a ház bérlés. Csak ahhoz sokan kéne menni...
Milyen szállodák vannak a kaszinókhoz közel, elfogadható áron?