Póker Fórum Archívum > Élő póker > Las Vegas - Élmények, tudnivalók, érdekességek

Zsipali
Válasz zsirkutya kommentjére
2012. okt. 7. 22:51

Honan indult a helikopter,es mennyi ideig tartott a tura?
Talaltam egy trippet ami $120 kerul,de nem talaltam semmi leirast rola,ha leirnad egy kicsitreszletesebben,azt nagyon megkoszonnem.

Minden hotelben van egy pult, ahol ilyen programokra lehet jelentkezni. Úgy emlékszem 300$ volt a túra, értünk jöttek busszal a hotelhez, onnan tovább vittek minket, átszálltunk egy nagy busszra amivel mindenki ment, az vitt a repülőtérre. A túra után vissza ugyanezekkel a járművekkel. :) A túra helikopteres része kb. 2 óra volt, egyszer leszálltunk, és lehetet mászkálni kicsit

zsirkutya
Válasz Zsipali kommentjére
2013. jan. 7. 21:47

Sziasztok

Mar csak 1 honap van hatra az indulasig,es csak most kezdem el olvasni az ESTA Application-rol.
Talaltam magyar illetve angol oldalt is.

Angliabol utazunk /itt is elunk/ es azt tudom,hogy itt is vannak travel agency ahol mar £44.99 ert ki is lehet valltani.

A magyar nyelvu ESTA oldalon csak $14 ami sokkal jobban hangzik... :P

Tudnatok kuldeni egy linket,ami mar nektek bevallt?
Mindegy,hogy melyiket toltom ki?

Szeretnek meg a travel insurance-rol is kerdezni,hogy kinek mi a tapasztalata?
Melyik a legjobb,ar/ertek aranyba?
Olyat keresek biztositast keresek,ami a kocsi biztositast is all?

Szetnezek meg itt a forumon es persze a neten is,csak eddig is olyan sok hasznos infot szedtem ossze innen,es annyi segitseget kaptam,hogy sokkal egyszerubb a tapasztalatokra hagyatkozni:P

Koszonom

Sok Szerencset

Admin
Válasz zsirkutya kommentjére
2013. jan. 7. 21:53

Sziasztok

Mar csak 1 honap van hatra az indulasig,es csak most kezdem el olvasni az ESTA Application-rol.
Talaltam magyar illetve angol oldalt is.

Angliabol utazunk /itt is elunk/ es azt tudom,hogy itt is vannak travel agency ahol mar £44.99 ert ki is lehet valltani.

A magyar nyelvu ESTA oldalon csak $14 ami sokkal jobban hangzik... :P

Tudnatok kuldeni egy linket,ami mar nektek bevallt?
Mindegy,hogy melyiket toltom ki?

Szeretnek meg a travel insurance-rol is kerdezni,hogy kinek mi a tapasztalata?
Melyik a legjobb,ar/ertek aranyba?
Olyat keresek biztositast keresek,ami a kocsi biztositast is all?

Szetnezek meg itt a forumon es persze a neten is,csak eddig is olyan sok hasznos infot szedtem ossze innen,es annyi segitseget kaptam,hogy sokkal egyszerubb a tapasztalatokra hagyatkozni:P

Koszonom

Sok Szerencset

ESTA-t itt kell igényelni és valóban $14:

https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Utasbiztosításra a Mondial-t ajánljuk (talán legjobb ár/érték arány):

Mondial Assistance utasbiztosítások- ha az Őrangyala elbóbiskolna

Kellemes utazást és élményekben gazdag időtöltést kívánunk!

atisz
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 7. 21:59

Én 3 hónapja intéztem a vízumot ezen az oldalon https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Csak kitöltöttem a kötelező adatokat, beírtam a bankkártya számot, levonták a $14-t, és jó esetben néhány órán belül küldik az emailt, hogy megkaptad a vízumot. A linkelt oldalon tudod ellenőrizni mindig a státust, és újból nyomtatni ha szükséges. Kinyomtatni gondolom nem árt, de nekem felesleges volt, a San Diego-i reptéren külön kérték, hogy senki ne mutogassa a vízumját, azt ők úgyis látják útlevél csekkolásnál.
Biztosító társaság száz féle van, azt ott kell megkeresned Angliában, hogy melyik a legjobb. Én egy kis biztosítónál kötöttem, ahol az autónk is van. Általában adnak kedvezményt a biztosítók, ha már van valamilyen szerződésed náluk.

zsirkutya
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 7. 23:25

Szia,Koszi szepen,igen ez volt az az oldal amit en is talaltam.
A biztosito is nagyon jonak tunik.
Koszi

zsirkutya
Válasz atisz kommentjére
2013. jan. 7. 23:31

Szia,
Koszi szepena valaszt,pont kerdezni akartam,hogy mit is kell csinalni ezzel a vizummal.
De akkor erre a kerdesemre is valaszt kaptam.

Biztositas valoban rengeteg van,itt angliaban is,de a magyar utasbiztositokrol csak jo velemenyeket olvastam, a szigetorszagbeli kollegaikkal ellentetbe.

Koszi megegyszer...
Ha lesz meg kerdesem akkor jelentkezem

Armattias
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 8. 2:22

Üdv!

Szeretnék tanácsot kérni azügyben, hogy a WSOP alatt megéri-e kimenni kisebb versenyekre, illetve cashelni?
Illetve ha valaki tudna egy jó szálláskereső oldalt adni, azt megköszönném! : )

danfiu
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 8. 2:28

Persze h megeri, nagyon faxa kis side evenetek vannak meg 100-200 dollaros versenyek(omaha az keves sajnos) es cash is nagyon soft:) Milyen szallast keresel?Szalloda vagy haz?

En tavaly 1 honapot voltam, de ha tehetem most nyaron 2 honapra megyek az tuti.

Armattias
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 8. 4:40

Melyik olcsóbb? Gondolom a ház bérlés. Csak ahhoz sokan kéne menni...
Milyen szállodák vannak a kaszinókhoz közel, elfogadható áron?

danfiu
Válasz Armattias kommentjére
2013. jan. 8. 8:09

Melyik olcsóbb? Gondolom a ház bérlés. Csak ahhoz sokan kéne menni...
Milyen szállodák vannak a kaszinókhoz közel, elfogadható áron?

Hat, igazabol sztem a haz berles az funabb es olcsobban is jon ki, ha nem tul draga a haz.
Hat en szallodaban csak 3 napot aludtam a Rio-ban, szal nem tudok nyilatkozni, de egyet tudok h a Rio mellett a gold coast az nagyon olcso(valami 40 usd 2 embernek egy ejszaka), a Rio-ban ilyen 100 usd/ejszaka min, a tobbit nem tudom.Mondjuk en a haz berlesre szavaznek, mert mondjuk, ha kimesz 1 honapot, en nem szeretnek egy hotelszobaban lenni egesz 1 honapig:)Jah meg ugy gaz, ha nem ismersz senkit a kintiek kozu a hazberles.

Élő ügyfélszolgálat