sziasztok,
gondolom mindenkivel előfordult már, hogy turnon nutsal hívták allin egy este 5x is akár és túlhúzták...
Hát amikor nutsal hívnak allin, én marha meg lecallolom, akkor valóban nem én szoktam nyerni! :D
Szerintem úgy értette hogy turnon nàla van a nuts mondjuk A high flush vagy a legjobb sor, amivel természetesen beteszed, de lazán lehet velük riveren veszíteni.
Lehet, hogy hülye kérdés de lehet játék közben jegyzetelni?
szerintem a bohóc sipka és a krumpli orr sem tiltott
Uniban minden nap van CG. 4-5 asztal mindig tele. Késő délutánra már a nagyobb tétes asztalok is megtelnek. 2-3 100/100, 1-2 100/200 asztalok szoktak lenni + 50/50 4-5 asztalon. Előfordul, hogy 100/200 on is eléggé sok a rulettes. Rake 50/50: ~10%, 100/100: ~5%, 100/200 ~3%. A plafonra nem emlékszem, de talán 2000HF a 100/100-on.
Engem a jattolás érdekelne. Mikor és mennyit illik adni? Minden nyert potból, vagy csak a nagyobbakból, vagy csak a legnagyobbakból? :D
bocsánat, de én nem jattolok, igy is igen soknak tartom a 10% raket... Az eddigi 10 órányi játék, 260 hand alatt 7000eft raket fizettem, azaz óránként 700ftot. Úgy látom a többi játékos még többet fizet, szóval igen nyereségesnek tűnik a cash asztal üzemeltetése, jatt nélkül is...
Emellett normálisak rendesek felkészültek az osztók, elismerésem, esetleg 1-2 szerencsés parti után még adnék is valamit, ha tényleg ő kapná....
7000eft raket fizettem
ha valóban nem részesül a személyzet a jattból, akkor tényleg felesleges adni ilyen rake mellett
Ez egy kicsit soknak hangzik :D