SB AK, utg 77.
azért kiváncsi lennék a véleményekre, az alábbi leosztásban: UTG 500ft (10k), SB 1500ft (5000ből), utg call, kassza tehát 3k, UTG allin megy 3500el TJ8 szinhúzós flopon, UTG call, mit gondoltok mit mutattak? mindkét játékos klasszikus 70/10es fish...
mit gondoltok mit mutattak? .
voltál tegnap?
én voltam, most harmadjára...
bár 4 óra alatt 4BI plusszban vagyok, de nem vagyok biztos a stratégiában, mivel teljes őrület megy ;-)
sehogy nem tudom rangere, ne adj isten handre tenni az embereket...
olyan súlyos mutatások vannak hogy nem igaz, az 50/50es szinten UTG 500ra kap 3 callt, majd az 532 flopon mindenki adja az 1000es cbetet, és a 2es turnön allin-kól van, kb 20ks kassza, A4 és 42vel (SB call 42o, az utg 500as emelésre)
ami viszont biztos, hogy a legjobban a terem jár jól, a 10%rake nagyon durva, leosztásonként átlag 500ft rake, tegnap 5óra felé már 10 asztal ment..
ja, és flop nélkül is van rake...
amúgy szerintem nagyon siralmas, mármint tényleg sajnálatraméltó, hogy mindenki azt gondolja hogy jól játszik, közben sorozatosan veszit... harmad sztekkért megnézi a floppot hátha jön 88ra a szett, vagy az aláflop...
azért kiváncsi lennék a véleményekre, az alábbi leosztásban: UTG 500ft (10k), SB 1500ft (5000ből), utg call, kassza tehát 3k, UTG allin megy 3500el TJ8 szinhúzós flopon, UTG call, mit gondoltok mit mutattak? mindkét játékos klasszikus 70/10es fish...
Azt nem is meséltem, hogy itt Debrecenben, pár hónapja, mikor még ment a Fórum póker, éjféltájban csak 1 asztal ment, de az televolt. Megérkezett egy törzsvendég, és nem elküldték, vagy mondták neki, hogy várjon amíg kiül valaki, hanem odahúzott neki egy széket a teremfelügyelő, és így 11-en játszottunk. Nem hittem a szememnek.
Azt nem is meséltem, hogy itt Debrecenben, pár hónapja, mikor még ment a Fórum póker, éjféltájban csak 1 asztal ment, de az televolt. Megérkezett egy törzsvendég, és nem elküldték, vagy mondták neki, hogy várjon amíg kiül valaki, hanem odahúzott neki egy széket a teremfelügyelő, és így 11-en játszottunk. Nem hittem a szememnek.
10 asztalon ment 50/50?
Nem semmi.
Flop nélkül is van rake? azért ez gerinctelen.
Tir-X nálad a pont! :)
sehogy nem tudom rangere, ne adj isten handre tenni az embereket...
olyan súlyos mutatások vannak hogy nem igaz, az 50/50es szinten UTG 500ra kap 3 callt, majd az 532 flopon mindenki adja az 1000es cbetet, és a 2es turnön allin-kól van, kb 20ks kassza, A4 és 42vel (SB call 42o, az utg 500as emelésre)
sziasztok,
A témával kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne, hogy kinek mi a véleménye, tapasztalata bankrollal kapcsolatban.
mekkora BR szükséges egy élő 100-200 cghez ma Pesten???
ha az av buyin 40-50k, simán előfordul, hogy bebuksz 3-4 buyint egy-két este alatt... gondolom mindenkivel előfordult már, hogy turnon nutsal hívták allin egy este 5x is akár és túlhúzták...
szóval egy közeli becslésre lennék kíváncsi kinek mi a véleménye? 20-30buyin (1 milla) elég egy ilyen szintű játékhoz? vagy azt a rollt hamar lefelezed pár nap bukó alatt simán? vagy aki rendszeresen jár annak mi a tapasztalata? sokszor halljuk itt regektől, semi-regektől, hogy 10-15 beülőt hoznak rendszeres játékkal.
(P.Kriszta is mesélte egyszer egy jobb napot kifogva, hogy 20ezerből 250+ körül húzott és stb.)
mennyi az elfogatható, normális profit egy nem eltévedt "regnek" ma elő "lowstakes cg-n"?
na és kinek mi a véleménye a rollról ehhez?
MTT az gondolom más történet a végjáték 10-15bb-s átlagstackek miatt és a 15-20%-os fee miatt...
bár ismerünk nem egy olyan játékos aki elég pluszos live mtt n is ma Pesten.....