csak 2-6-9 max asztalok vannak
Olyat is lehetne hogy játszunk 3 db sima 6 max sng-t 2 asztalon és az összesített első 8 helyezett játszhatna HU shootout-ot (egyet vagy akár többet)
csak 2-6-9 max asztalok vannak
Olyat is lehetne hogy játszunk 3 db sima 6 max sng-t 2 asztalon és az összesített első 8 helyezett játszhatna HU shootout-ot (egyet vagy akár többet)
akkor egy sima sng és a legjobb 8-nak mehet hu shootout ?
Köszi az időpontváltozást.
Hát azért jó lenne,ha HU lenne a sat is,ha már HU versenyről van szó.. :)
Miért egy 6-9max sng játékos legyen előnyben?
Egyszerre nem lehet több sima HUSNG-t indítani homegamesben? Sorsolhatnánk minden kör előtt, és excelben lehetne vezetni, és nem kéne 2 forduló.
szerintem nem, viszont olyat lehetne szerintem hogy minden résztvevő csinál egy klubot és az összesorsolt játékosok az egyikük klubjában játszanak (sorsolás után pl az első kisorsolt játékos játszana hazai pályán)
Nem szeretnék beleokoskodni, főlegmert nem is indulok, csak olvastam topikot, ha ekkora probléma lebonyolítás, miért nem csináltok 2 5-ös csoportot mindenki mindenkivel, majd 2 csoportelső 2 nyert hu-ig döntőzik.
bocsi srácok hogy nem szóltam eddig, nem voltam elérhető. most is csak futtában írok, a nap folyamán utalom a pénzt, és addig döntsétek el hogyan is fog kinézni a verseny. a ma este jó nekem is.
Nem szeretnék beleokoskodni, főlegmert nem is indulok, csak olvastam topikot, ha ekkora probléma lebonyolítás, miért nem csináltok 2 5-ös csoportot mindenki mindenkivel, majd 2 csoportelső 2 nyert hu-ig döntőzik.