Nem szeretnék beleokoskodni, főlegmert nem is indulok, csak olvastam topikot, ha ekkora probléma lebonyolítás, miért nem csináltok 2 5-ös csoportot mindenki mindenkivel, majd 2 csoportelső 2 nyert hu-ig döntőzik.
Akkor legyen ez a 2 x 5fős megoldás...
Az egészet ma este szeretnénk letolni?
Ez nekem is megfelel. MB-n is tudom küldeni a pénzt?
Na, egy kicsit dolgozik az ember, és közben pörög a topik:)
Akkor egyedül Medgypeti nem jelzett semmit, remélem, még felbukkan.
MB is játszik. Élőben is tudod adni, odajössz a hu bajnokságra pl? Szerintem ezeket meg tudjuk beszélni este játék közben.
Tetszik a 2*5 + döntő HU.
Véletlenszerűen ültet a gép? Mert az 5-ös csoportok generálásánál arra gondoltam, hogy csinálunk egy 2 asztalos, 6 fő/asztalos versenyt, és az ültetés alapján képzünk csoportokat, ha az véletlen. (No late reg:))
Ha valakinek van más, egyszerű, gyors és objektív módszere a sorsolásra, szívesen látom.
Azt nem tudom, hogy meg tudok-e csinálni ennyi hu asztalt, de gondolom, igen.
Közben elérhető leszek skype-on is, borosdaniel1 asszem.
Szerintem írd fel a neveket 10 cetlire, aztán húzd ki őket egy nylonszatyorból és kész vagyunk... :-)
Felvettelek Skype-on, akkor 21:15-kor találkozumk mindenkivel a PS-en!
jaja, szerintem sem kell túlbonyolítani a sorsolást... én biztosan nem foglak megvádolni csalással :D
dobd szét a 10 jelentkezőt 2 csoportba a PS nickjük ABC szerinti sorrendje alapján, aztán csókolom, vagy vegyél egy kalapot, és 10 cetlit ahogy Mezo_gsi mondja :)
Találtam egy ilyet:
RANDOM.ORG - Playing Card Shuffler
A számozás a satra jelentkezés időrendjében azzal, hogy én vagyok a 10-es. A=1, utána a számok.
Az első generált lista alapján íme a csoportok:
I.
Mediolanum
Krono
Kispagat
Radir
Mr. Nono
II.
Waretraps
Arsen
Mezo_GSI
BT 86
Medgypeti
részemről OK
Bocsi, hogy nem jeleztem nem voltam gépközelben hétvégén.Felveszlek skypeon kispagat!
Lehet,hogy csak én nem láttam(mivel már 2en jelezték, hogy felvesznek), hogy írtad volna a topicban, de mi a skype címed Kispagat? :D