Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Élő póker > PKR Live London márciusban - utazásszervező topic

rockett
Válasz Kizerone kommentjére
2013. jan. 17. 10:42

Hi!Rockett ha kell segiteni valamiben csak szolj!Amugy 10 percre lakom a helytol!!!easy walk
De en is ott leszek !

ha tudsz valami jó szállást a környéken aminek nincsen horror ára, az nagy segítség lenne! :)

rockett
Válasz pepestaar kommentjére
2013. jan. 17. 10:44

Ha nyerek egyet én is, veled tartok ! De hogy lehet nyerni ?:o

PKRen futnak seat only és seat+300$ satok. 100$ a fősatelit, van presat 20$-ért is. A mezőny és a struktúra jó, sztem nem olyan nehéz megcsinálni ha vki próbálkozik egy kicsit. :)

Kizerone
Válasz rockett kommentjére
2013. jan. 17. 17:31
fejes1988
2013. jan. 17. 17:45

mindenféle infót szívesen veszek, te is kiegészítheted :)

Kiegészítem én:

[video=youtube;pc9OkxmDPH0]https://www.youtube.com/watch?v=pc9OkxmDPH0[/video]

rockett
2013. jan. 17. 18:01

Ha csak seatet nyersz mennyi az travel költség kb összesen? Ha mindent beleszámolsz? Már elindultam 1-2 saton de nem láttam, hogy seat only és nem erőltettem. De ha nem annyira vészes akkor lehet még barátnőmet is elvinném.
seat+300$os satot nem is láttam.

nem tudom, részint a topik célja is részben az, hogy erre megkapjam a választ. :)
a seat+300$ satok mennek package címen, asszem heti egyszer van, de a linkben benne van amit az első hszben kitettem, lesd meg. London nem olcsó hely, az eddig kiderült. :) Meg a verseny helyszíne sem igazán központi helyen van, inkább a külvárosban. Egyelőre olyan 90-120k körül szimatolom az utat de ez sok minden függvénye (mikor foglalsz repülőt, meddig maradsz, mit fogyasztasz, stb.)

HarlanPratt
2013. jan. 17. 18:54

500 dolcsis versenyért nemérdemes kimenni...-ev

toma1
2013. jan. 17. 18:55

Hey yo,

kint élek én is, idegenvezetés kicsit necces, függ attól, mennyi időm/energiám lesz, de egy sörre mindenképp összefuthatunk! Felveszlek skypon, aztán beszélünk. GL!

rockett
Válasz HarlanPratt kommentjére
2013. jan. 17. 19:21

500 dolcsis versenyért nemérdemes kimenni...-ev

Részben egyetértek, valószínűleg nem fogja nekem pluszosra kihozni az utat, bár mellette lehet, hogy CGt is tolok majd. De amiatt meg jó, hogy szeretném látni is a várost, a beülőm meg fillérekből hoztam össze :)

svajcifiu
Válasz toma1 kommentjére
2013. jan. 17. 19:23

Hey yo,

kint élek én is, idegenvezetés kicsit necces, függ attól, mennyi időm/energiám lesz, de egy sörre mindenképp összefuthatunk! Felveszlek skypon, aztán beszélünk. GL!

szabsz egy normalis arat lehet hogy megeri mindenkinek (orankent 10 GBP) :))

rockett
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. jan. 17. 20:27

szabsz egy normalis arat lehet hogy megeri mindenkinek (orankent 10 GBP) :))

én meg ingyen eltévedek :cool:

Élő ügyfélszolgálat