mindenesetre sok sikert, ha már kimész, nyerd meg! London Eye meg kötelező:)
Schedule & structures | PKR Live 2013
elérhető már a főverseny struktúrája, és a side eventek is :) Még lehet jelentkezni a túrára, jövő héten foglaljuk a repülőt/szállást valószínűleg
Üdv rockett ha lessz cash game is amit nem tudom honnan tudhatnék meg énb mennék szívesen !
Londonra az egy hét sem lesz elég, pláne úgy, hogy pókerezni is fogsz. London iszonyat drága, de a tömegközlekedése (metró) kiváló, zónákra van osztva, nézd meg, hogy hol lesz a szállásod, hol lesz a verseny és onnan hova szeretnél mozogni. A turisták alapvetően az 1-es és 2-es zónában mozognak leginkább. A költségek (mint mindenhol) az igényektől függnek, de ha nemcsak kívülről akarsz nézelődni, akkor kb. 600-700 GBP-t mindenképpen számolj.
Londoni 'kötelező' látnivalók sztem:
London Eye (előre kell rá konkrét időpontra jegyet venni, ha nem akarsz órákat sorban állni)
Tower
Tower Bridge
Big Ben
Parliament (bizonyos időszakok üléseire be is lehet menni ingyen)
Westminster Abbey
Buckingham Palace
Trafalgar Square
British Museum
Times Square
Notthing Hill
és még sorolhatnám, de kezdésnek ez is elég lesz. :)
Rengeteg park van Londonban, ezek nagyon szépek, érdemes nagyokat sétálni ezekben, különösen egy-egy tiltes session után:
Hyde Park
Regents Park
Green Park
St James' Park
Kew Gardens
GL Londonban!
Üdv rockett ha lessz cash game is amit nem tudom honnan tudhatnék meg énb mennék szívesen !
....
Londoni 'kötelező' látnivalók sztem:
...
GL Londonban!
Rockett vegyél fel skypra pls : jesuscryforme
Rockett vegyél fel skypra pls : jesuscryforme
Köszi, fogok belőle szemezgetni, sok érdekes van benne. :)
Érdemes egy-két ilyen helyre itthon venni jegyet/neten rendelni, vagy intézzem csak kint? Különösen az ilyen sorba állós dolgokra gondolok.