Augusztus 1. vagy 2. hete
Kérdeztek arra meg illik válaszolni! :)
Hé ne itt reklámozd a bizniszed! :)
Mielőtt Netrol megkérdezte volna, azt gondoltam, hogy a két "rendezvény" azonos.
Azt hiszem lefoglalom holnap 1 éjszakára a Csákvári vityillót az lesz a legjobb. Akik meg két naposak, azokkal meg megbeszélünk valamit előtte napra. Pesti buli vagy sátrazás, akármi...
Akik egy napra tervezik ezt, azt ugy hogy? Odamennek delelott 11kor este 9kor meg haza? Vagy ugy egyaltalan? Csakmert ez a legertelmetlenebb dolog sztem.
Akik egy napra tervezik ezt, azt ugy hogy? Odamennek delelott 11kor este 9kor meg haza? Vagy ugy egyaltalan? Csakmert ez a legertelmetlenebb dolog sztem.
A kunadacsos az már inkább baráti buli, olyan jól sikerült, nem is annyira pókeres.
Csak nekem hiányom van mulatásból aztán mondom legyen még 1! Mert így már nem érdekel ez?
Részemről nem változott semmi, ugyanúgy érdekel. Mondjuk az szerencsés lenne, ha miénk lenne az egész ház.
Azt találtuk ki, hogy tartunk egy sörözést Pesten pénteken. (ápr 29.) Itt átdumáljuk a dolgokat a találkozóval kapcsolatban és még sörözünk is! (és/vagy egyéb)
Jöjjön akinek van kedve! Pontos helyszín még nincs.