Csákvár Apartman
Csákvár Apartman
Kaptunk egy ilyen tippet. Kaotik, reggeri valami hír van-é?
A nagy lapításra való tekintettel esélyes h május végén lesz inkább megtartva, uccsó hétvégén.
Ójaj... ezt benéztem.... :D Azt hittem Kunadacs 2 van itt szervezés alatt! Bár osztom Mági véleményét... Nehogy annak a rovására menjen ez tehát létszámellenőrzés lesz Kunadacs 2-n! :)
Velence, Gólyapark
Velence, Gólyapark (G) összefoglaló:
-Viszonylag zárt terület, egyik oldalon csónakkikötő és gyaloghíd, másik oldalon autóknak sorompós bejárat
-Szép természeti környezet
-A villaparkhoz tartozik egy enyhén mélyülő homokos partszakasz, 30 méter széles
-8 személyes házak
-A földszinten nappali, konyha (mosogatógép), zuhanyzó
-Az emeleten fürdő (káddal), 2 szoba franciaággyal, 2 szoba emeletes ággyal :D
-Ágynemű huzatot és törülközőt biztosítanak
-Alapcsomag: 2cs Eü. papír, 1 tek. konyhai kéztörlőt, 3db mosogató tabletta, a szemetesekbe 2+1db műa. zsák
-20.000.Ft kaució házanként
-5370 Ft-ot fizettem 1 éjszakára (1 fő)
-Egy fotót csatoltam
-Lőttem egy rövid videót is, de azt nem sikerült ide beilleszteni
Reggeri, szerintem az alapban felkílt szemeteszsák kevés lesz.
Köszi Reggeri! Jónak tűnik bár drágább mint a másik ahol van medence is! :O
Leinfózom Csákvárt van-e egyáltalán hely aztán megindulnak a dolgok. Héten szerzünk szállást meg valami light költségvetést. Az időpont május 27-29, esetleg június 3-5 lesz, de lehetőség szerint az előbbi. 8-10 főre foglalok szerintem, úgyhogy addig jó lenne ha jelentkezne mindenki akit érdekel, mert lehet h kívül reked, mint sün balázs. 6 fő biztos van meg pár esélyes.
Velencén van egy nagyobbacska tó, az megteszi medence helyett. Drágább, de vannak saját nappalik, konyhák, nem kellene más társasággal osztozni közös helyiségeken, kevésbé kellene alkalmazkodni.
Én biztos megyek a találkozóra. A május vége, június eleje jó időpontnak tűnik. Csákvár se rossz célpont, tömegközlekedéssel is nagyjából 1 óra alatt elérhető Budapestről.
Addig jó, hogy tó, csak hány fokos lesz?! :O
Felhívtam a csákvári pecót. Szitu, hogy 45.500 HUF a ház/éj. Még szabad a május 27-29, de már van aki pont akkorra érdeklődik. Nincs semmi felár viszont a medencét sanszos, hogy nem tudjuk használni, mert kb akkor újítják fel. Hogy júni elejére kész lesz-e nem biztos, de azt a hétvégét nem is kérdeztem.
Palesz mondta, hogy 1 éjszakára jönne. Más, hogy áll ezzel? Ki mennyire árérzékeny? Jó eséllyel meg leszünk 10-13-an. Szóval így 3,5-5K lenne a szállás/fő/éj.
Még le lehet szavazni Velencére, csak gyorsan!
Én is 1 éjszakára mennék, különösebben nem vagyok árérzékeny.