Póker Fórum Archívum > Élő póker > Póker(akadémia?)találkozó nyár elején

Nottobe
Válasz Marcow kommentjére
2016. ápr. 20. 21:53

Csákvár Apartman

Vannak arak oktobertol aprilisig es juniustol szeptemberig.
Ezek alapjan szerintem ez legyen a helyszin, mivel majusban ingyenes.

iKeksz
2016. ápr. 20. 22:24

Csákvár Apartman

Kaptunk egy ilyen tippet. Kaotik, reggeri valami hír van-é?
A nagy lapításra való tekintettel esélyes h május végén lesz inkább megtartva, uccsó hétvégén.

Szerintem ez nagyon jó! Kellemes környezet, van bogrács, grill, pingpong, medence, tó, a konferencia terembe lehet hazárdírozni is. Első ránézésre minden igényt kielégít.

alexandra411
2016. ápr. 21. 3:44

Ójaj... ezt benéztem.... :D Azt hittem Kunadacs 2 van itt szervezés alatt! Bár osztom Mági véleményét... Nehogy annak a rovására menjen ez tehát létszámellenőrzés lesz Kunadacs 2-n! :)

RegGeri
Válasz alexandra411 kommentjére
2016. ápr. 21. 8:17

Velence, Gólyapark

Velence, Gólyapark (G) összefoglaló:
-Viszonylag zárt terület, egyik oldalon csónakkikötő és gyaloghíd, másik oldalon autóknak sorompós bejárat
-Szép természeti környezet
-A villaparkhoz tartozik egy enyhén mélyülő homokos partszakasz, 30 méter széles

-8 személyes házak
-A földszinten nappali, konyha (mosogatógép), zuhanyzó
-Az emeleten fürdő (káddal), 2 szoba franciaággyal, 2 szoba emeletes ággyal :D
-Ágynemű huzatot és törülközőt biztosítanak
-Alapcsomag: 2cs Eü. papír, 1 tek. konyhai kéztörlőt, 3db mosogató tabletta, a szemetesekbe 2+1db műa. zsák
-20.000.Ft kaució házanként
-5370 Ft-ot fizettem 1 éjszakára (1 fő)

-Egy fotót csatoltam
-Lőttem egy rövid videót is, de azt nem sikerült ide beilleszteni

Palesz76
2016. ápr. 21. 11:01

Reggeri, szerintem az alapban felkílt szemeteszsák kevés lesz.

Marcow
2016. ápr. 21. 12:24

Köszi Reggeri! Jónak tűnik bár drágább mint a másik ahol van medence is! :O
Leinfózom Csákvárt van-e egyáltalán hely aztán megindulnak a dolgok. Héten szerzünk szállást meg valami light költségvetést. Az időpont május 27-29, esetleg június 3-5 lesz, de lehetőség szerint az előbbi. 8-10 főre foglalok szerintem, úgyhogy addig jó lenne ha jelentkezne mindenki akit érdekel, mert lehet h kívül reked, mint sün balázs. 6 fő biztos van meg pár esélyes.

RegGeri
2016. ápr. 21. 12:41

Velencén van egy nagyobbacska tó, az megteszi medence helyett. Drágább, de vannak saját nappalik, konyhák, nem kellene más társasággal osztozni közös helyiségeken, kevésbé kellene alkalmazkodni.

Én biztos megyek a találkozóra. A május vége, június eleje jó időpontnak tűnik. Csákvár se rossz célpont, tömegközlekedéssel is nagyjából 1 óra alatt elérhető Budapestről.

Marcow
2016. ápr. 21. 12:49

Addig jó, hogy tó, csak hány fokos lesz?! :O

Marcow
2016. ápr. 21. 15:20

Felhívtam a csákvári pecót. Szitu, hogy 45.500 HUF a ház/éj. Még szabad a május 27-29, de már van aki pont akkorra érdeklődik. Nincs semmi felár viszont a medencét sanszos, hogy nem tudjuk használni, mert kb akkor újítják fel. Hogy júni elejére kész lesz-e nem biztos, de azt a hétvégét nem is kérdeztem.

Palesz mondta, hogy 1 éjszakára jönne. Más, hogy áll ezzel? Ki mennyire árérzékeny? Jó eséllyel meg leszünk 10-13-an. Szóval így 3,5-5K lenne a szállás/fő/éj.

Még le lehet szavazni Velencére, csak gyorsan!

RegGeri
2016. ápr. 21. 17:06

Én is 1 éjszakára mennék, különösebben nem vagyok árérzékeny.

Élő ügyfélszolgálat