krondorl
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 7. 21:35

Engem is érdekelne a találkozó, főleg hétvégén! :)

Godmode
2007. aug. 7. 22:01

Szerintem ha kituznenk egy idopontot, az maris elorebb vinne a dolgot... :rolleyes:

bojanika
Válasz Godmode kommentjére
2007. aug. 7. 22:31

Szerintem ha kituznenk egy idopontot, az maris elorebb vinne a dolgot... :rolleyes:

Erre én is gondoltam...
Esetleg lehetne szavazást tartani. Ha tényleg Balcsi part lesz belőle, akkor nem ártana még jó időben találkozni, alternatív kikapcsolódásként pl ott a víz...
Javaslom augusztus utolsó 7végéjét. Vélemények?

want2push
Válasz bojanika kommentjére
2007. aug. 7. 22:34

Javaslom augusztus utolsó 7végéjét. Vélemények?

Nekem megfelel.

Godmode
2007. aug. 7. 22:37

Nekem megfelel.

Nekem nem... :(

want2push
Válasz Godmode kommentjére
2007. aug. 7. 22:43

Nekem nem... :(

Kár. Augusztus utolsó hétvégéje alatt az aug. 24-27 közötti hétvégét értitek, vagy a 31-eit (péntek)? Egyenlőre mindenki mondja el a véleményét, aztán meglátjuk, hogy összehozható-e egy ilyen találkozó. Sztem az augusztussal az a baj, hogy mindenkinek rengeteg programja van már, illetve kicsit talán késő is egy ilyen aktív időszakban ilyen későn megpróbálni összeszervezni egy ilyen találkozót. De azért várom az érdeklődők véleményét.

naná hogy
2007. aug. 7. 22:43

Ez elég jól hangzik. Amennyiben meg tudjuk szervezni a dolgot és a többieket is érdekli én is szívesen részt vennék ezen a pókeres találkozón/bulin. :)

Azonban szeretnék módosítani a medence mérete pár m2 km :-)
Viccet félretéve azthiszem tudok segíteni ebben.
Jó lenne tudni hányan jönnétek, hogy tudjak szállást intézni, az első estére bevállalok egy jó kis marha lábszár pörköltet, állítólag tutin csinálom, napközben strand vagy ki mit akar, bár siófokon nem sok látnivaló van napközben.

Üdv.: Naná hogy

Ui.: szept 22 kivételvével bármikor jó nekem, mert akkor lesz az esküvőm :-)

lederman
Válasz naná hogy kommentjére
2007. aug. 7. 22:48

Nekem is jo augusztus uccso hetvegeje, de jobban orulnek, ha egy hetvegevel korabbra tennenk vagy eggyel kesobbre.

Godmode
Válasz lederman kommentjére
2007. aug. 7. 22:52

En a szeptemberi hetvegekre szavazok...;)

want2push
Válasz naná hogy kommentjére
2007. aug. 7. 23:04

Ui.: szept 22 kivételvével bármikor jó nekem, mert akkor lesz az esküvőm :-)

Sztem akkor alapvetően az aug. 31-vel kezdődő, vagy azutáni hétvége a reálisabb részedről is.

Godmode: neked melyik hétvége is nem jó pontosan?

Élő ügyfélszolgálat