want2push
Válasz lederman kommentjére
2007. aug. 8. 13:34

Mit szolnátok, ha megcéloznánk szept 8-9-ét? (Akár egy szavazást is kiírhatnánk a dologról.)

Szept. 8-9. számomra is ok. Egyszer sztem mindenki az időpontról nyilatkozzon, lássuk hányan lennénk, aztán majd megbeszéljük a többi részletet. Egyébként akkortájt milyen a Balaton, lehet még fürödni benne?

Hamarosan átnevezem a topic-ot pókeres találkozónak, mindenki úgy keresse majd. :)

Zoleee
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 8. 14:10

En szept 14-15 re szavazok. Nalam a 8-9 -i hetvege a legeselyesebb arra hogy nem erek ra...

bojanika
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 8. 16:28

Szept. 8-9. számomra is ok. Egyszer sztem mindenki az időpontról nyilatkozzon, lássuk hányan lennénk, aztán majd megbeszéljük a többi részletet. Egyébként akkortájt milyen a Balaton, lehet még fürödni benne?

Furcsa leírni, de nekem minden 7vége jó. Sajnos nehezen fogunk olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel, tehát javaslom want2, hogy rakjatok ki szavazási lehetőséget, az alábbi opciókkal: szept. 1-2; szept 8-9.; szept 15-16. (figyelembe kell venni, h eme időpont Naná-nak nem jó, miután épp elhagyja magát vhol - utolsó szabad 7végéjének apropóján... - márpedig én nem szeretnék lemondani a beígért pörköltről :D)

A Balcsi hideg lesz, de régen ez nem zavart minket ;)

naná hogy
Válasz bojanika kommentjére
2007. aug. 8. 16:32

Nemhiszem, hogy 20-22 foknál hidegebb lesz a balcsi, az még pont jó.
A szavazás tényleg jó ötlet lenne.

Skiboy
Válasz naná hogy kommentjére
2007. aug. 8. 17:44
Élő ügyfélszolgálat