Polacheck
Válasz vinczesz kommentjére
2009. ápr. 7. 9:20
Ezt a helyedben gyorsan módosítanám, mert Pola sokmindennek elmondható, de kicsinek nem. Dühösnek pedig mégcsak nem is akarom látni!:)
Nem sokan láttak még dühösnek :D
Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. ápr. 7. 9:32
Frigyesflöss steve10 misztikus közreműködésével?
Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2009. ápr. 7. 9:47
A3 vs A8? :)
Nem, ott elkönyveltem magamban, hogy ekkora fish vagy, hogy Toppárt nem dobsz. Ennyi.
Frigyesflöss steve10 misztikus közreműködésével?
Arról a szituról továbbra is az a véleményem, hogy Chubby szarul játszott végig és komolyabb téten biztos nem így tolta volna.
vinczesz
Válasz Polacheck kommentjére
2009. ápr. 7. 10:02
Nem sokan láttak még dühösnek :D
Aki pedig igen, az már úgyse tudja elmondani...;)
Blatand
2009. ápr. 7. 11:00
Arról a szituról továbbra is az a véleményem, hogy Chubby szarul játszott végig és komolyabb téten biztos nem így tolta volna.
Miért te mit csináltál volna ha Steve megérinti a lapjaidat, innentől a fishplay a fold lett volna:)
Agitator
Válasz Blatand kommentjére
2009. ápr. 7. 11:14
Blatand, te ne szólj semmit, aki AA-val lemákolta steve-et :D :D
Remélem amúgy jössz csütörtökön, a szokásos fél beülőt áttolnám omahában, ahogy szoktam.
chubbyhun
2009. ápr. 7. 11:20
Arról a szituról továbbra is az a véleményem, hogy nem játszottam szarul, komolyabb téten is így toltam volna.
Preflop emelésedet 3beteltem preflop BB-ről, ketten maradtunk, ezután reverse float játékot terveztem, de mikor megadtam a flopon, akkor readlehető volt az idegességed, ezért a turn lap függvényében döntöttem. Ekkor azért már elég sok outom volt a te PP-d ellen. Fontos volt, hogy bármely magas lap érkezése + bármely flush esetén allin megyek.
Ez azért elég sok lap - szóval neked annyi volt. Meg is jött az egyik fenyegetés.
Ha érdekel, elküldöm a cardplayer honlapról egy river reverse float parti elemzését, csak hogy tudd, hogy mi történt veled.
Ha gondolod tegyük be a partit elemzésre.
Blatand
Válasz Agitator kommentjére
2009. ápr. 7. 12:01
Blatand, te ne szólj semmit, aki AA-val lemákolta steve-et :D :D
Remélem amúgy jössz csütörtökön, a szokásos fél beülőt áttolnám omahában, ahogy szoktam.
Persze, hogy megyek de amúgy mindig ezzel a félbeülőt átolom neked omahában szöveggel jössz mikor csak egyszer volt ilyen :)
mcmcmc
Válasz Blatand kommentjére
2009. ápr. 7. 12:23
Tessék mondani, csak néző "jegy" van? :)
Vagy kötelező egy rolni ötezressel támogatnom az éhező pókereseket? :)