Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

mcmcmc
Válasz titcar kommentjére
2009. ápr. 7. 15:34

nemtom vágod e milyen szintű highstakes játék szokott menni :D
10/20 meg 25/50 :)

mondjuk Bojanika ezeken is megoldja a rolni ötezres otthagyását, szóval nem a lehetetlen szintet céloztad meg :D

HighStakes Poker in Hungary :D

Féltem az ösztöndíjam :D

csebal
Válasz mcmcmc kommentjére
2009. ápr. 8. 0:53

Nemtom mi a gond.. éjfél körülre már úgyis 10-15e-s stackekkel fog mindenki ücsörögni és egy komolyabb 4 way allinben lazán gazdát cserél 30-40e forint :)

Kicsit bosszant, hogy csütörtökön van a dolog, mert így kénytelen leszek kihagyni az imádott fejvadász tornámat :P

Ez lesz az én áldozatom a póker oltárán. :)

bojanika
Válasz titcar kommentjére
2009. ápr. 8. 1:16

nemtom vágod e milyen szintű highstakes játék szokott menni :D
10/20 meg 25/50 :)

mondjuk Bojanika ezeken is megoldja a rolni ötezres otthagyását, szóval nem a lehetetlen szintet céloztad meg :D

Magyarul megfogalmazza vki, hogy most akkor mennyi pénzt vigyek? Mert ez a rolni kifejezés nekem idegen... :D

(amúgy most nyerni fogok...)

bojanika
Válasz csebal kommentjére
2009. ápr. 8. 1:17

Ez lesz az én áldozatom a póker oltárán. :)

Én nem erőltetném. De most komolyan... lécci-lécci.

csebal
Válasz bojanika kommentjére
2009. ápr. 8. 1:37

Én nem erőltetném. De most komolyan... lécci-lécci.

Node, node...

Nem köll a hal, v mi?

Agitator
Válasz csebal kommentjére
2009. ápr. 8. 9:31

Node, node...

Nem köll a hal, v mi?

Két hal mindig jobb mint egy, és mivel én ott leszek, kéne egy kis társaság az akváriumba :D

Polacheck
Válasz bojanika kommentjére
2009. ápr. 8. 9:33

Magyarul megfogalmazza vki, hogy most akkor mennyi pénzt vigyek? Mert ez a rolni kifejezés nekem idegen... :D

(amúgy most nyerni fogok...)

Ha nyerni fogsz, akkor elég mondjuk két beülő a kezdeti - játékstílusoddal járó - ingadozásra, nem?

De biztos, ami biztos, hozzál mondjuk 10BI-t. Ki tudja, hátha...

Polacheck
Válasz mcmcmc kommentjére
2009. ápr. 9. 14:58

Felhozom mégegyszer a topikot. Ma este tehát akinek van kedve, Zappa.

ZoliHUN
Válasz Polacheck kommentjére
2009. ápr. 9. 15:04

Felhozom mégegyszer a topikot. Ma este tehát akinek van kedve, Zappa.

Hali, szivesen elnéznék már én is egy ilyen játékra! Mivel még viszonyleg új vagyok és nem is olvastam végig a topikot lenne pár kérdésem! Milyen tétű játék van? És pontosan helyileg hol van a Zappa? Jah és hányas kezdés?

V.Peti
Válasz ZoliHUN kommentjére
2009. ápr. 9. 15:06

Hali, szivesen elnéznék már én is egy ilyen játékra! Mivel még viszonyleg új vagyok és nem is olvastam végig a topikot lenne pár kérdésem! Milyen tétű játék van? És pontosan helyileg hol van a Zappa?

Mikszáth Kálmán tér (Kálvintól nem messze) 10/20 és 25/50 ill. 1k/2k sng szokott lenni. Omaha és Holdem és csak Holdem. Néha mix (crazy, kicsapós, omaha hi-low, blinds men's bloff és egyéb idiótaságok :)

Kaja + pia meg van, gyere, csatlakozz!

Élő ügyfélszolgálat