Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

Pidzséj
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. máj. 6. 13:47

Ettől teljesen függetlenül az a parti megmaradt a fejemben, mert 200+BB-s kasszában A magassal herocall, vigyorogva mutat, és elég, és Janika kiviharzik a teremből. Kb kifogta a 100ból egy esetet, hogy elég. Elszomorított :(

poofee
2009. máj. 6. 13:56

Nem, mert melóból megyek, tehát nem arról - egyébként menj villamossal, leszállsz a baross utcánál (elől), zebrán keresztben át a kis utcába be (Astoria fele) ott mész, elhagysz templomot meg ilyeneket, és ott vagy a téren, Zappa felirat meg ott virít.

Kösz, megtalálom. Ha mégse érek oda már 10kor se, akkor légyszíves hazafele majd kutasd végig ezt az útvonalat fordítva. :D

kobifish
Válasz poofee kommentjére
2009. máj. 6. 14:01

zappa mikszath ter budapest - Google Maps

hasznald fel munkadban a szovjet szak- es szepirodalmat!

kobifish
Válasz kobifish kommentjére
2009. máj. 6. 14:05

ja en ma nem megyek mert egyreszt dolgozom, masreszt takaritanom kell, mire megjon az asszony, csillogjon minden :)

penzt kuldjek azert?

chubbyhun
2009. máj. 6. 14:10

ja en ma nem megyek mert egyreszt dolgozom, masreszt takaritanom kell, mire megjon az asszony, csillogjon minden :)

penzt kuldjek azert?

Ne, ma neked elég nagy csapás a takarítás szerintem. Lehet, hogy moderálni kéne a hozzászólásodat, pókeres körökben ez azért durva.

kobifish
2009. máj. 6. 14:12

ok
pentekre mire jottok pokerezni azert majd csinalok kupit, hogy otthonosan erezzetek magatokat :)

Agitator
2009. máj. 6. 14:46

Jó hogy mondod ezt a pénzküldést, valahogy nekem is kéne utalni Blatandnak a szokásos fél beülőt.

bojanika
Válasz Pidzséj kommentjére
2009. máj. 6. 14:56

Ettől teljesen függetlenül az a parti megmaradt a fejemben, mert 200+BB-s kasszában A magassal herocall, vigyorogva mutat, és elég, és Janika kiviharzik a teremből. Kb kifogta a 100ból egy esetet, hogy elég. Elszomorított :(

Hát igen, előfordultak csúf dolgok, ez tény. Csak magamat okolhatom, hogy elmaradt a 3rd barrel, persze akkor ésszerűnek tűnt, hiszen preflop 4bet partiban nem számoltam azzal, hogy A9-cel lehet callolni flopon és turn-ön egy backdoor szín reményében... így vérzett el hősi K-magasom...

100-200 részemről rendben, de nem hinném, hogy sokan leszünk rá... Mag miután holnap is korán kelés van, csak kb 9-ig leszek (de max tényleg éjfél :D).
Ha leszünk elegen, akkor szívesen csatlakozok egy nagyobb tétű asztalhoz, de része,ről jól el leszek 10/20-on 2xSS-emmel (SuperShortStackStrategy).

V.Peti
Válasz bojanika kommentjére
2009. máj. 6. 14:59

Nekem a 100-200 rohadtul nincs rendben, tudod nem a pénz miatt, hanem, mert nem szeretnék az akadémia tagjaitól nyerni. Nem ezért megyek el egy találkozóra.

A baj ott kezdődik, hogy a 10-20at sokan playmoneynak gondolják és nem képesek az "A" játékukat játszani, mert ugye csak 160 ft, hogy a 4betelt kasszában 34sel vitézkedjek vagy csak 200 ft, hogy várjak a 4 outra. Amíg ez sokak fejében benne van ilyen lesz a színvonal.

Pidzséj
Válasz bojanika kommentjére
2009. máj. 6. 15:02

Igazatok van.
Lehet mégsem megyek ezektől függetlenül, túl sok program esett be a mai napra.

Azon gondolkoztam, hogy kéne bérelni egy kamerás asztalt, és forgatni akadémiás "High Stakes Pókert".
Én az utólagos HH-készítést valamint a részvételt vállalom. Ha kell, utánaérdeklődök egy ilyen asztal bérleti díjának is.
Milyen szép lenne egy 10részes sorozatot csinálni, amit utólag Zolee+valaki kommentálna, és videósorozatot készíteni.

Élő ügyfélszolgálat