Amikor én voltam, sikerült párszor jól összehozni 10-20-as asztalt, a legjobb az első alkalom volt még a stexben.
Meg kell fogalmazni mi a valódi célja ezeknek a találkáknak:
- csak összeröffenni, piálni, dumálni egyet, ami közben jót nevetünk a kicsapóson
- szakmai beszélgetések, partielemzés komoly játék közben
Amikor én voltam, sikerült párszor jól összehozni 10-20-as asztalt, a legjobb az első alkalom volt még a stexben.
Meg kell fogalmazni mi a valódi célja ezeknek a találkáknak:
- csak összeröffenni, piálni, dumálni egyet, ami közben jót nevetünk a kicsapóson
- szakmai beszélgetések, partielemzés komoly játék közben
Nekem a 100-200 rohadtul nincs rendben, tudod nem a pénz miatt, hanem, mert nem szeretnék az akadémia tagjaitól nyerni. Nem ezért megyek el egy találkozóra.
A baj ott kezdődik, hogy a 10-20at sokan playmoneynak gondolják és nem képesek az "A" játékukat játszani, mert ugye csak 160 ft, hogy a 4betelt kasszában 34sel vitézkedjek vagy csak 200 ft, hogy várjak a 4 outra. Amíg ez sokak fejében benne van ilyen lesz a színvonal.
hát én ma tanulok asszem, bár semmi kedvem.
aki nagyon pénzt akar utalni, az rakja el, majd a fórumtalin elnyerjük tőle :D
He-he... jó a topik címe. Amíg voltam ugyanis tegnap nem is volt cg, "csak" egy chubby-mester által vezényelt rebuy-os sng. Nagyon jó móka volt. Ki nyert végül?
He-he... jó a topik címe. Amíg voltam ugyanis tegnap nem is volt cg, "csak" egy chubby-mester által vezényelt rebuy-os sng. Nagyon jó móka volt. Ki nyert végül?
Na ki. Szerinted ha beszáll a főnök akkor ki más? Najó, mondjuk azt, hogy szépen játszott meg ilyenek. Dicsérjük meg, mintha gyönyörű megadása lett volna HU-ban Q8x boardon flopon 4bet allinre 8-assal. Ez van, Zoleee egy ilyen agro ember :)
Had helyesbítsek 5bet allint adtam meg. :D A Parti a következőképpen zaljott:
Ellenfélről nem nagyon volt infóm, de az addigi játékja alapján látszott, hogy ügyesen kombinált a számára rendelkezésre álló információkból. HU én kisvakról egészítettem. Ő check. Előttem 200.000 előtte 160.000. Flop Q82 szinhúzóval. Én bet 7500 (had lássam hol állok) ő 3bet 17.000-ig ( erős lap ezáltal nem lehet nála, mert azzal miért akarna kiemelni) én 4bet 60.000-ig, ő 10-15 másodperc gondolkozás után allin, ami ugye kb 160.000. Azaz nekem még 100.000. Előttem még ekkor 140.000, azaz elég nagy a Fold Equity. Na itt kurva sokáig flóztam. Nem mókából adtam meg, hanem mert úgy véltem, hogy ő engem Q-ra, kézbe párra nem tehetett, hisz csak limpeltem. (Persze ő nem tudhatja, hogy AA párral is ezt tettem volna :-)) TT, 99 el meg inkább csak tart a flopon mintsem visszaemel. Szóval nem igazán találtam olyan lapot ami ver max egy 8-as jobb kickerrel, mert hogy nálam 78 volt. Így tartottam és mikor 84-est mutatott, nagyon büszkén felkiáltottam, hogy Ez az!!!!
Split is lehetett volna még de mivel egyből egy 5-ös esett már játszott a 7-es kicker....
A versenyhez még talán annyit, hogy könyörtelen voltam mindenkivel. Ezt talán az igazolja a legjobban hogy barátnőmet az 5. helyen ejtettem ki (az első 4 hely fizetett). Fizetnem is kellett a vacsorát :)
A versenyhez még talán annyit, hogy könyörtelen voltam mindenkivel. Ezt talán az igazolja a legjobban hogy barátnőmet az 5. helyen ejtettem ki (az első 4 hely fizetett). Fizetnem is kellett a vacsorát :)
Gyerekek, csak röviden, június 9. kedd, szokott helyen, szokott időben, megszokott játékok :)
azt hiszem én megyek :)