Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

chubbyhun
Válasz poofee kommentjére
2009. júl. 5. 22:02

Tehát akkor július 7. kedd a pontos dátum ugye?
Valószínűleg én is visszamegyek Pestre erre a napra.

Igen, ez a pontos dátum.

ashnur
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. júl. 6. 3:31

count me in.

darabka
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. júl. 6. 12:05

Igen, ez a pontos dátum.

És hánytól\hányra lehet menni?

Zehy
Válasz darabka kommentjére
2009. júl. 6. 12:07

És hánytól\hányra lehet menni?

18 órától általában kezdődik vmi.

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. júl. 6. 18:46

Hűséges rajongóimnak (=akik arra gondoltak hogy lefosztanak mikor épp J magassal játszom) üzenem, hogy nem tudok részt venni a holnapi Zappás cg-ben, egyéb elfoglaltságaim miatt.

Akik esetleg holnap kérdezték volna, hogy miért nem működik az agitatorcoaching honlap, azoktól elnézést kérek ezúton is :D

Zehy
Válasz Agitator kommentjére
2009. júl. 6. 18:49

Akik esetleg holnap kérdezték volna, hogy miért nem működik az agitatorcoaching honlap, azoktól elnézést kérek ezúton is :D

Majd én kisegítem a nebulóidat...
Amúgy akartam írni, h utállak, de végül is igazolt a távolléted és biztos olcsóbb is lesz a randi, mintha eljöttél volna játszani :p

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. júl. 6. 18:51

Majd én kisegítem a nebulóidat...
Amúgy akartam írni, h utállak, de végül is igazolt a távolléted és biztos olcsóbb is lesz a randi, mintha eljöttél volna játszani :p

mikor a csajszi kérdezte hogy a kedd nagyon gáz lenne-e, mondtam neki hogy sztem megspórol nekem néhány ezrest ezzel a kérdésével :D :D

titcar
Válasz Agitator kommentjére
2009. júl. 6. 20:18

ejj agi, cserélhetem vissza az ingujjamba készített J6ot AA-ra :(

tentaculata
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 6. 20:50

Ha esetleg valakit érdekel Harrington on Hold'em Cash game I-II. kötete nem egész 1x használtan, annak holnap szívesen átpasszolom 6k HUF-ért cserébe.

vw TDI
Válasz tentaculata kommentjére
2009. júl. 6. 21:00

Szerintem ,énis lenézek ,csak hogy legyen már 1 hal is lenn........., kéne 1 sofőr,valahogy a kóla nemizlik ..

Élő ügyfélszolgálat