Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

R1per2
Válasz V.Peti kommentjére
2009. júl. 8. 3:06

mikulás csomag a kocsimon... kiderült, este 8-ig kell fizetni, a k*rva annyukat, tiltre tett, nem kéne ma beülnöm játszani...

Zehy
Válasz R1per2 kommentjére
2009. júl. 8. 3:45

mikulás csomag a kocsimon... kiderült, este 8-ig kell fizetni, a k*rva annyukat, tiltre tett, nem kéne ma beülnöm játszani...

:mad:

Én hálisten megúsztam, mert ránéztem a kijelzőre mikor bedobtam a pénzt... de nagyon kiakadtam, nem tudtam, h így kitolták... nagyon szemetek.

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. júl. 8. 9:35

azért jó volt az este, srácok? :)

bosszantó az ilyen....

vinczesz
Válasz Zehy kommentjére
2009. júl. 8. 10:55

:mad:

Én hálisten megúsztam, mert ránéztem a kijelzőre mikor bedobtam a pénzt... de nagyon kiakadtam, nem tudtam, h így kitolták... nagyon szemetek.

Amikor dobáltam be a pénzt, mögöttem állt a parkoló ellenőr fickó. Szólt, amikor 19:42-t mutatott a kijelző, hogy mostmár ne dobjak be többet, mert a türelmi idővel együtt rendben van. Ha többet dobok, akkor úgy járok, mint az előttem lévő, aki 800-at bedobott, holott kevesebb is elég lett volna, így visszadobált neki a gép valamennyi aprót.

Mindig tudtam, hogy nem elég az egyetem ehhez a melóhoz...

Polacheck
Válasz Littlemage kommentjére
2009. júl. 8. 11:18

azért jó volt az este, srácok? :)

bosszantó az ilyen....

Sírtunk a röhögéstől, szerintem frenetikus este volt. Mindjárt gyártok belőle egy blogpostot, mert olyan beszólások hangzottak el, amelyeket meg kell örökíteni az utókornak...

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2009. júl. 8. 16:54

ő izé most miért volt 2kor zárás csak úgy zárójelben? voltunk még vagy 20an...

Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 28. 13:17

08.11. a következő session időpontja. Akit érint, az most írja be a naptárba.

V.Peti
2009. júl. 28. 13:22

Most beszéljük meg kérlek a tulajokkal, hogy ott maradunk sokáig, nincs hajnali kettőkor zárás.

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. júl. 28. 13:26

Most beszéljük meg kérlek a tulajokkal, hogy ott maradunk sokáig, nincs hajnali kettőkor zárás.

Csabinak szólok (vagyis majd itt olvassa és az alapján intézkedik:D ), hogy beszéljen erről.

Maximum átvonultok a pókerkecóba hajnalban :D

darklol
2009. júl. 28. 13:26

végre emberi időben
királyság

Élő ügyfélszolgálat